Foto: Mostphotos

Foto: Mostphotos

Politirapporten: Unge mænd røg i grøft og ind i træer - bilfører sigtet for spritkørsel

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Torsdag nat slap tre unge mænd særdeles heldigt fra et uheld, da de kørte galt på Oddervej i Mårslet.

Klokken 00.18 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en bil var ramt ind i grøften og ind i nogle træer. Bilen havde store skader efter sammenstødet, men tre mænd i bilen var relativt uskadt steget ud af bilen, forklarede anmelderen i telefonen.

Da betjentene kom frem, traf de to berusede mænd på 20 år. En tredje mand var stukket af ud over en mark, fortalte vidner politiet. En hundepatrulje gik i gang med at lede efter den forsvundne mand, men kort efter dukkede han frivilligt op og forklarede, at han var fører af bilen.

Den 18-årige fører viste sig at have en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spritkørsel. Hans to venner blev kørt til skadestuen med henholdsvis en brækket næse og en mulig hjernerystelse.

Unge mænd fik uventet besøg af specialpatruljen

Østjyllands Politis specialpatrulje bankede torsdag kl. 17 på døren hos en 24-årig mand i Aarhus C.

Betjentene havde fået et tip, om at der var narko i lejligheden, og allerede i opgangen kunne de lugte hash. Da den 24-årige åbnede døren, virkede han også noget påvirket, men han gav tilladelse til at politiet måtte ransage hans lejlighed.

Den 24-årige havde besøg af en 26-årig ven, som havde noget kokain i lommen, han blev sigtet for at besidde. Den 24-årige fik også en sigtelse, da der under ransagningen blev fundet noget hash.

Kvinde havde ulovlig peberspray i hjemmet

En 47-årig kvinde i Aarhus C fik torsdag kl. 17.54 uventede gæster i form af Østjyllands Politis specialpatrulje, der havde fået et tip, om at der var stoffer i lejligheden. Det viste sig at holde stik, for betjentene fandt hurtigt noget hash i hjemmet, som de sigtede kvinden for at besidde.

Derudover fandt de en peberspray købt i Tyskland, som dermed ikke er lovlig. Den blev hun sigtet for at besidde.

Siden 1. januar har det været lovligt i Danmark at have en peberspray i eget hjem. Den skal dog købes hos en autoriseret forhandler i Danmark for, at den er lovlig, og man må ikke gå rundt med den uden for sit hjem.

45-årig mand gemte stoffer i sin lejlighed

En 45-årig mand havde gemt en del hash forskellige steder i sin lejlighed i Randers C, men det mistede han, da Østjyllands Politis specialpatrulje kom forbi. Den 45-årige viste frivilligt noget hash frem, men betjentene var grundige og fandt yderligere ulovlige stoffer gemt rundt omkring.

Den 45-årige mand blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Færdsel

En 29-årig mandlig bilist blev torsdag kl. 16.10 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Knudrisgade i Aarhus C.

En 19-årig mandlig bilist blev torsdag kl. 17.40 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Frydenlunds Allé i Aarhus V.

En 30-årig mandlig bilist blev torsdag kl. 21.30 anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Østbanetorvet i Aarhus C.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Aarhus:

• På Gudrunsvej i Brabrand begået mellem fredag d. 4/1 kl. 13.00 og torsdag d. 10/1 kl. 9.50

• På Bredkær Parkvej i Egå begået mellem mandag d. 7/1 kl. 7.00 og torsdag d. 10/1 kl. 10.40

• På Kirkevænget i Tranbjerg begået torsdag mellem kl. 11.45 og kl. 12.11

Publiceret 11 January 2019 16:17

SENESTE TV