Foto: Mostphotos

Foto: Mostphotos

Politirapporten:

Beboer tilbageholdt kvindelig tyv på nattetogt i hans hjem

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En mandlig beboer på Ystadgade i Aarhus N vågnede natten til torsdag omkring klokken 01 ved lyden af nogen, der gik rundt i hans hjem.

Da han stod op, opdagede han en fremmed kvinde, der var gået ind af hans ulåste dør.

Kvinden løb ud af døren, da hun så beboeren, men han nåede at fange hende ude på gaden, hvor han tilbageholdt hende.

Det viste sig, at hun havde stjålet to mobiltelefoner og en højttaler.

Da politiet kort efter kom frem, anholdt de den 22-årige kvinde, der blev sigtet for indbrud.

Kørte over for rødt foran patrulje – havde hash i bilen

En patrulje, der onsdag kørte rundt i Aarhus V, opdagede kl. 17.05 en bil, der kørte noget voldsomt.

Bilen kom kørende i høj fart ved krydset Åby Ringvej/Rymarken, og da der blev rødt lys, foretog bilen en hård opbremsning, hvorefter den fortsatte ud i krydset og ud på et fodgængerfelt.

Det fik patruljen til at tage en snak med den 22-årige mand bag rattet og hans 21-årige ven på passagersædet. Den 21-årige havde åbnet sit vindue og lige uden for på vejen, lå en pose med hash. Den blev han sigtet for at besidde, selvom han nægtede, at det var hans.

Den 22-årige fører blev sigtet for at køre over for rødt, og da han virkede påvirket af stoffer, blev han også anholdt og sigtet for narkokørsel. Det blev til en sigtelse yderligere, da betjentene fandt noget hash bilen.

Færdsel

Der skete et færdselsuheld onsdag kl. 7.41 på Søftenvej i Lisbjerg. En 50-årig kvindelig bilist overså, at de forankørende biler holdt i kø og forårsagede et harmonikasammenstød med tre andre biler.

Der skete et færdselsuheld onsdag kl. 10.27 på Stjernepladsen i Aarhus N. En 27-årig kvindelig bilist drejede ind foran Letbanen, der ramte ind i hendes bil. Der skete kun materiel skade ved uheldet. Bilisten blev sigtet for at køre over for rødt lys.

Der skete et færdselsuheld onsdag kl. 14.56 i krydset Grenåvej/Ådalsvej i Risskov. En 31-årig mandlig bilist foretog et venstresving og ramte ind i en 60-årig kvindelig cyklist. Cyklisten slap umiddelbart med mindre skader. Den 31-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

En 47-årig mandlig bilist blev onsdag kl. 17.12 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Risskov.

Der skete et færdselsuheld onsdag kl. 17.19 på en parkeringsplads på Rosenhøj Allé i Viby. En 36-årig mandlig bilist bakkede og ramte en 51-årig mand, der kom gående bagved. Den 51-årige kom lettere til skade og blev kørt på skadestuen. Den 36-årige blev sigtet for at have overtrådt færdselsloven.

Der skete et færdselsuheld onsdag kl. 19.40 i krydset på Silkeborgvej/Åby Ringvej i Åbyhøj. En 34-årig bremsede ved rødt lys og blev ramt bagfra af en bilist, der efterfølgende kørte fra stedet. Ingen kom til skade ved uheldet.

En 24-årig mandlig bilist blev onsdag kl. 23.30 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Klostergade i Aarhus.

En 35-årig mandlig bilist blev natten til torsdag kl. 1.20 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Ydervangen i Randers NV.

En 42-årig kvindelig bilist blev natten til torsdag kl. 3.05 anholdt og sigtet for narkokørsel, da hun blev standset af en patrulje på Mariagervej i Randers NV.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Aarhus:

    På Skovvejen i Aarhus begået onsdag d. 9/1 kl. 8.25

    På Jarlsmindevej i Viby begået onsdag d. 9/1 mellem kl. 13.15 og kl. 14.00

    På Bredkær Parkvej i Egå begået onsdag d. 9/1 mellem kl. 17.30 og kl. 22.30

    På Ystadgade i Aarhus N begået torsdag d. 10/1 kl. 1.02

Publiceret 10 January 2019 18:47

SENESTE TV