Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten:

Fuld og skæv butikstyv "glemte" at betale for varer

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 31-årig mand var både fuld og påvirket af stoffer, da han tirsdag klokken 10.16 blev anholdt i Føtex på Guldsmedegade i Aarhus og sigtet for butikstyveri.

Cirka ti minutter tidligere ringede personalet til politiet og fortalte, at de havde tilbageholdt en tyv, der var hidsig og voldsom.

Da patruljen kom frem, fortalte den 31-årige, at han både havde drukket en del alkohol og taget kokain. Derfor havde han simpelthen glemt at betale for det sprut og det barbergrej, han havde taget i butikken.

Forklaringen ændrede dog ikke patruljens beslutning om at anholde og sigte ham.

Butikstyv med kniv stjal sko

En 22-årig mand forsøgte tirsdag kl. 17.46 at stjæle et par dyre Nike-sko fra en butik i Storcenter Nord i Aarhus. Det lykkedes dog ikke, da han blev opdaget af en vagt, der tilbageholdt ham, indtil politiet kom frem.

Manden havde klippet alarmen af skoene og proppet dem i en taske, inden han gik ud af butikken.

Han erkendte tyveriet over for patruljen, der også sigtede ham for brud på knivloven, da han gik rundt med en kniv på sig.

Færdsel

Der skete et færdselsuheld tirsdag kl. 8.02 i krydset Langelandsgade/Paludan Müllers Vej i Aarhus C. En 52-årig kvindelig bilist svingede til venstre foran en 27-årig kvindelig cyklist, der ramte ind i bilen og væltede. Efter uheldet blev cyklisten kørt til sygehuset med mindre brud. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Der skete et færdselsuheld tirsdag kl. 16.24 på Viby Ringvej i Viby. En 52-årig mandlig bilist og en kvindelig bilist ramte sammen i forbindelse med et vognskift. Efter sammenstødet kørte kvinden fra stedet uden at give sig til kende. Der skete kun mindre materiel skade.

Der skete et færdselsuheld tirsdag kl. 16.25 i krydset Grenåvej/Romalt Boulevard i Randers SØ. En 23-årig mandlig bilist og en 45-årig mandlig bilist kørte frontalt sammen. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. Den 23-årige mand blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

En 25-årig kvindelig bilist blev tirsdag kl. 18.40 anholdt og sigtet for narkokørsel, da hun blev standset af en patrulje på Borresøvej i Risskov.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Aarhus:

    På Tousvej i Åbyhøj begået tirsdag d. 8/1 mellem kl. 8.30 og kl. 20.30

Publiceret 09 January 2019 00:00

SENESTE TV