Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten: Narkobilist påkørte flere biler

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En mandlig fører af en bil kan nu se frem til en bøde og en orienterende køreprøver, efter han tirsdag aften blev taget for narkokørsel.

Manden blev stoppe af politiet, efter han omkring klokken 18.34 havde påkørt flere parkerede biler på Præstevangsvej i Aarhus V.

Føreren fik i den forbindelse flere sigtelser for overtrædelse af færdselsloven.

Færdsel

Der skete i går kl. 09.30 et mindre færdselsuheld mellem to biler i krydset Hasle Ringvej og Paludan Müllers Vej i Aarhus N. Den forankørende bilist bremsede op i krydset for at holde tilbage for et udrykningskøretøj. Dette overså den bagvedkørende, hvorfor de med lav hastighed kørte sammen. Føreren af den bagerste bil er nu sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

En lastbil med hænger forulykkede i går kl. 10.35 på Mejlbyvej i Hjortshøj. Hængerens højre hjulpar kom i forbindelse med kørslen ad Mejlbyvej ud i rabatten. Føreren mistede herredømmet over lastbilen, hvorved den væltede om på siden. Lastbilen der var læsset med grus endte på tværs af vejen. Efter ca. 3½ times oprydningsarbejde var Mejlbyvej igen farbar.

En 26-årig mand blev tirsdag kl. 12.23 standset ved Nørreport af en patrulje fra Østjyllands Politi. Patruljen fandt imidlertid manden påvirket af euforiserende stoffer, hvorfor han blev anholdt med henblik på udtagelse af en blodprøve. Han blev herefter løsladt.

En 22-årig mand fra Aarhus blev tirsdag kl. 17.06 standset på Fladbrovej i Randers af en patrulje fra Østjyllands Politi. Patruljen fandt imidlertid manden påvirket af euforiserende stoffer, hvorfor han blev anholdt med henblik på udtagelse af en blodprøve. Han blev herefter løsladt.

Der skete i går kl. 17.51 et mindre færdselsuheld mellem to biler i krydset Hasle Ringvej og Herredsvej i Aarhus V. Ulykken skete da en bagvedkørende bilist overså en forankørende svingende bilist. Der skete ingen personskade ved uheldet.

En bilist overså i går kl. 18.04 det røde lys i krydset Vestre Ringgade og Viborgvej i Aarhus. Bilisten påkørte i den forbindelse en anden personbil. Der skete ingen personskade ved uheldet.

Indbrud

Der er i det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Aarhus:

    På Nørre Alle i Aarhus begået mellem 11/12 kl. 12.00 til 11/12 kl. 15.00.

    På Vårkjærvej i Viby J begået mellem 11/12 kl. 15.40 til 11/12 kl. 16.55.

    På Strandvangsvej i Egå begået 11/12 kl. 18.22.

    På Skovgårdsvænget i Tranbjerg begået mellem 10/12 kl. 20.55 til 11/12 kl. 14.15.

Publiceret 12 December 2018 00:00

SENESTE TV