Foto: Mostphotos

Foto: Mostphotos

Politirapporten: Kvinder stjal julemandens sæk

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Det var åbenbart en meget juleglad trio, som en patrulje fra Østjyllands Politi mandag klokken 17.15 anholdt i Brabrand.

Tyve minutter tidligere fik politiet en anmeldelse om, at tre kvinder havde stjålet en julemandssæk med julepynt fra Plantorama i Egå, hvorefter de var stukket af fra stedet.

Signalementet af de tre kvinder og den bil, de flygtede i, ledte hurtigt politiet til Brabrand, hvor bilen med kvinderne kort efter blev standset.

Inde i bilen lå sækken med julepynt, og kvinderne, der er 20, 33 og 36 år, blev derfor anholdt og sigtet for butikstyveri. I sækken lå blandt andet mistelten, julekæder, snefugspynt og andre lignende genstande.

Handlekraftig borger ledte politiet til formodet spritbilist

En kvik borger reagerede med det samme, da han mandag klokken 20.30 så to berusede mænd sætte sig ind i en bil efter en færgetur, der endte på Aarhus Havn. Borgeren ringede til politiet, der straks sendte en patrulje til havnen. Her fik betjentene standset bilen med mændene, der rigtigt nok virkede noget påvirkede. Den 25-årige fører blev derfor anholdt og sigtet for spritkørsel. På stationen blev han både testet positiv for narko og alkohol, og han blev derfor også sigtet for narkokørsel. Under visitationen blev fandt betjentene en klump hash, som han også blev sigtet for at besidde.

Parfumeglad mand sigtet for butikstyveri

En 41-årig mand blev mandag sigtet for tyveri, efter han blev opdaget i at stjæle parfume fra Matas på Store Torv i Aarhus. En medarbejder fattede omkring klokken 11.40 mistanke til manden, der gik rundt i butikken og på videoovervågningen, kunne man se den 41-årig tømme en gaveæske med parfume ned i sin lomme. Da patruljen kom frem, blev den 41-årige sigtet og fik at vide, at han ikke var velkommen i Matas-butikkerne længere.

Narkopåvirket bilist anholdt

En 19-årig mand blev mandag klokken 17.33 standset på Sydhavnsgade i Aarhus af en patrulje fra Østjyllands politi. Betjentene vurderede, at føreren var påvirket, hvorfor de lavede en nakotikatest af ham. Det viste sig, at den 19-årige var påvirket af både kokain og hash, hvorfor han måtte en tur med på politistationen til en blodprøve. Den 19-årige blev ligeledes sigtet for overtrædelse af lægemiddelloven. Han blev herefter løsladt igen.

Borger overraskede indbrudstyv

En anmelder overraskede tirsdag klokken 19.01 en indbrudstyv på Korshøjen i Risskov. Tyven kørte fra stedet i en ældre mørk Mazda eller Toyota med et registreringsnummer der starter med BE.

Føreren af køretøjet beskrives som mand, 20-30 år, slank af bygning og mørk i huden.

Har du oplysninger om personen eller bilen, kan du ringe til Østjyllands Politi via tlf. 114.

Færdsel

En 80-årig kvindelig bilist blev mandag kl. 11.11 anholdt og sigtet for spritkørsel i Solbjerg, efter et vidne så kvinden køre op over et fortov og ind i en parkeret bil. Vidnet ringede til politiet, der kort efter ankom til stedet.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt syv indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds:

  På Rundhøj Allé i Højbjerg begået mellem lørdag d. 8/12 kl. 15.00 og mandag d. 10/12 kl. 6.30

  På Råhøjen i Stavtrup begået mandag d. 10/12 mellem kl. 8.30 og kl. 12.00

  På Skt. Pauls Kirkeplads i Aarhus begået mandag d. 10/12 mellem kl. 9.00 og kl. 12.30

  På Tousvej i Åbyhøj begået mandag d. 10/12 mellem kl. 8.00 og kl. 20.00

  På Nordvangsvej i Egå begået mandag d. 10/12 mellem kl. 18.00 og kl. 21.00

  På Ildervej i Højbjerg begået mandag d. 10/12 mellem kl. 14.30 og kl. 21.10

  På Korshøjen i Risskov begået mandag d. 10/12 kl. 19.01

Publiceret 11 December 2018 15:51

SENESTE TV