Foto: Rigspolitiet

Politirapporten: Ung mand uden kørekort stak af efter uheld i mors bil

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Onsdag kl. 17.01 skete der et færdselsuheld ved rastepladsen på Viborgvej i Tilst, hvor en bil blev påkørt bagfra af en anden bil i høj fart.

Bilisten, der kørte op i en anden bil, efterlod bilen og stak af fra uheldet, men henvendte sig senere til politiet og fortalte, det var ham, der havde kørt bilen.

Det var en 26-årig mand, som ikke har noget kørekort og kørte i sin mors bil. Østjyllands Politi oplyser, at han er blevet sigtet for kørsel uden førerret og for at flygte fra færdselsuheldet.

Føreren af den påkørte bil var en mand på 28 år. Der kom angiveligt ingen personer til skade ved færdselsuheldet.

Andre nyheder fra døgnrapporten:

Færdsel

Onsdag kl. 09.25 skete der et færdselsuheld på E45 Nordjyske Motorvej ved Trige. En 23-årig kvindelig bilist påkørte den forankørende bil, ført af en 33-årig mand, hvorefter bilen blev skubbet ud i autoværnet. Begge bilister blev tilset på stedet, men slap uskadt fra uheldet. Der skete betydeligt materiel skade på bilerne, og det ene spor var kortvarigt spærret i forbindelse med flytning af bilerne.

Onsdag kl. 13.36 skete der færdselsuheld i krydset Gustav Wieds Vej/Langelandsgade i Aarhus. En 32-årig kvindelig bilist kom kørende ad Langelandsgade, da hun ville svinge til højre ad Gustav Wieds Vej. I samme øjeblik kom en 21-årig mandlig cyklist kørende, og han ramte ind i bilen, der svingede ind foran ham. Der skete kun mindre materiel skade ved sammenstødet.

En 21-årig mand blev onsdag kl. 14.00 stoppet sin bil på Edwin Rahrs Vej i Brabrand i forbindelse med en rutinekontrol. Manden blev skønnet narkopåvirket og blev derfor sigtet for narkokørsel. I forbindelse med ransagning af bilen fandt patruljen noget hash, og han blev derfor også sigtet for besiddelse af narkotika.

Onsdag kl. 16.11 skete der et færdselsuheld på Paludan-Müllers Vej i Aarhus V. En 38-årig mand kom kørende ad Jens Baggesens Vej, da han ville svinge til højre ad Paludan-Müllers Vej. I den forbindelse ramte han en 66-årig mand, der var ved at krydse Paludan-Müllers Vej til fods. Fodgængeren fik påkørt sin venstre fod, men slap ellers uskadt fra uheldet.

Onsdag kl. 16.36 skete der et færdselsuheld i krydset Grenaavej/Vejlby Ringvej i Aarhus. En 73-årig mand ville skifte vognbane kort før krydset, men nåede ikke at skifte, før han ramte bilen foran ham, der blev ført af en 42-årig mand. Der skete kun mindre materiel skade ved sammenstødet.

En 30-årig mand blev natten til torsdag kl. 00.30 anholdt og sigtet for narkokørsel i Rosenhøj i Viby. Manden blev kørt til politigården for at få taget en blodprøve.

Torsdag morgen kl. 06.38 skete der et færdselsuheld i krydset Ringvej Syd/Søren Nymarks Vej i Højbjerg. En 59-årig mandlig bilist kørte frem for ubetinget vigepligt, da en 29-årig kvindelig cyklist ville krydse vejen. Kvinden påkørte bilen og faldt af cyklen, men kom ikke umiddelbart til skade.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i private hjem i Aarhus Kommune:

    M.C. Holsts Vej i Højbjerg begået mellem mandag den 3/12 kl. 17.00 og onsdag den 5/12 kl. 11.15

    På Langhøjvej i Brabrand begået onsdag den 5/12 mellem kl. 12.30 og kl. 14.20

    På Grenåvej i Skødstrup begået onsdag den 5/12 mellem kl. 10.00 og kl. 22.48

jr

Publiceret 06 December 2018 19:00