Søværnet gør klar til at sætte en båd i vandet ved Træskibshavnen i Aarhus.

Søværnet gør klar til at sætte en båd i vandet ved Træskibshavnen i Aarhus. Øxenholt Foto

Politiet leder efter genstand i vandet ved Den Permanente: Kan det være Steffen?

Dykkere sendt i vandet for at undersøge, om genstand kan være en person

Af
Jeppe Rafn

Østjylllands Politi er i øjeblikket ved at undersøge en melding om en genstand i vandet ved Den Permanente i Risskov.

"Det er en anmelder, der står inde på land og kan se en genstand i vandet. Anmelderen er usikker på, om det kan være et menneske," fortæller pressemedarbejder Jakob Christiansen, Østjyllands Politi.

Politiet modtog anmeldelsen torsdag kl. 12.10 og er i gang med at undersøge, om det kan være et menneske, anmelderen har set.

"Genstanden er ikke længere synlig, men vi prøver at finde frem til den og har rekvireret dykkere, der skal ud i vandet med både," fortæller pressemedarbejder Jakob Christiansen, Østjyllands Politi.

Indsatsleder bil fra Østjyllands Politi ved Sjette Frederiks Kro i Risskov.

Indsatsleder bil fra Østjyllands Politi ved Sjette Frederiks Kro i Risskov. Øxenholt Foto

Politiet har været til stede ved Sjette Frederiks Kro, der ligger i skoven tæt ved badestranden Den Permanente, men ifølge Lokalavisens oplysninger har politiet forladt kroen og er i stedet taget til Træskibshavnen ved Aarhus Ø, hvor man har søsat en båd fra Søværnet, der er sejlet ud mod Den Permanente.

Det bekræfter vagtchefen ved Østjyllands Politi, Peter Hunniche:

"Vi har set en video af genstanden, men kan ikke se, hvad det er, så der har været skibe i vandet i eftermiddag, og nu hvor det er blevet mørkt, har Marinehjemmeværnet en båd, der anvender sonar," siger vagtchefen.

Han tilføjer, at eftersøgningen sker med det in mente, at politiet siden weekenden har ledt på land og vand efter 27-årige Steffen Dam Jensen, som har været forsvundet efter en julefrokost natten til lørdag. De pårørende til den savnede 27-årige aarhusianer er til stede på havnen.

Publiceret 06 December 2018 15:39

SENESTE TV