Foto: Rigspolitiet

Politirapporten: Bilist kørte over for rødt lys og påkørte mand på knallert

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Færdselsuheld

En 21-årig kvindelig bilist kørte fredag eftermiddag frem for rødt lys på Vesterbro Torv i Aarhus C, hvorved hun påkørte en 45-årig mandlig knallertkører. Manden slap uskadt fra uheldet. Kvinden blev sigtet i sagen.

Vold

En 21-årig mand blev lørdag nat overfaldet på Åboulevarden i Aarhus C af to mænd. Et vidne tilkaldte politiet, som efter et signalement fra vidnet umiddelbart efter kunne anholde de to gerningsmænd på henholdsvis 18 og 19 år.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i private hjem i Aarhus Kommune:

På Hans Broges Vej i Brabrand begået fredag 16/11 mellem kl. 7:45 og 08:00.

På Jarlsmindevej i Viby J begået fredag den 16/11 på et ukendt klokkeslet

På Bredkær Parkvej i Egå begået mellem 16/11 kl. 19:30 og 17/11 kl. 01:45

På Bysmedevej i Tilst begået fredag 16/11 mellem kl. 17:30 og 23:10

På Klostergade i Aarhus C begået fredag den 16/11 mellem kl. 15:00 og 22:40

jr

Publiceret 17 November 2018 13:37

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.