Redningsmandskab og politi arbejder på ulykkesstedet.

Redningsmandskab og politi arbejder på ulykkesstedet. Foto: Localeyes.dk

Fredag eftermiddag: Alvorligt færdselsuheld på E45 ved Aarhus

Uheld skaber kø på E45 i nordgående retning

Af
Jeppe Rafn

Østjyllands Politi oplyser, at der er sket et alvorligt færdselsuheld på E45 motorvejen ved Aarhus, hvor en varebil er kørt op bag i en lastbil. Uheldet blev anmeldt fredag klokken 13.33.

"Vi har en patrulje derude få minutter efter, det skete. De siger, det er alvorligt, men vi kan ikke sige mere på nuværende tidspunkt," fortæller politiets kommunikationsrådgiver Jakob Christiansen.

Uheldet er sket i nordgående retning ved Hørning kort efter Aarhus Syd-afkørsken, hvor motorvejen deler sig i Østjyske Motorvej og Århus Syd Motorvejen. Højre spor er spærret, og politiet appelerer til, at man nedsætter hastigheden og viser hensyn til politi og redningsmandskab på stedet.

Trafikradioen på P4 Østjylland oplyser kl. 16.34, at det nordgående spor i øjeblikket er helt spærret, fordi man er i gang med det afsluttende oprydningsarbejde.

Motorvejskøen begynder allerede omkring Skanderborg Nord-afkørslen og strækker sig op til ulykkesstedet omkring Genvejen ved afkørsel 49.

Den massive kø giver ekstra køretid.

Bilister i nordgående retning anbefales at forlade motorvejen ved afkørsel 51, Skanderborg Nord, og bruge rute 511, hvor der dog også er tæt trafik.

Se flere billeder og video på Localeyes.dk

Publiceret 16 November 2018 14:15

SENESTE TV