Foto: Localeyes.dk

50-årig mand dræbt i ulykke på motorvejen ved Aarhus

En person har mistet livet i trafikulykke

Af
Jeppe Rafn

En 50-årig mand fra Hadsten har mistet livet i en færdselsulykke fredag eftermiddag på den Østjyske Motorvej E45.

Han var fører af en varebil, der kørte op bag i en lastbil. Ulykken blev anmeldt fredag klokken 13.33, og der var en patrulje på stedet få minutter efter anmeldelsen. Den 50-åriges liv stod dog ikke til at redde, oplyser Østjyllands Politi.

Manden fra Hadsten var alene i varebilen, og ingen andre kom til skade ved ulykken.

En bilinspektør skal nu undersøge ulykken nærmere for at finde ud af, hvad der præcist er sket.

Ulykken skete på Østjyske Motorvej E45 i nordgående retning omkring Aarhus Syd-afkørslen ved Hørning.

Politi og redningsmandskab har arbejdet i flere timer på ulykkesstedet, hvor det højre spor i nordgående retning har været spærret.

Ulykken gav store trafikale problemer hele eftermiddagen med flere kilometer lang kø og ekstra køretid på mellem en halv og en hel time.

Trafikradioen på P4 Østjylland har oplyst, at køen efterhånden begyndte allerede omkring Skanderborg Nord-afkørslen.

Publiceret 16 November 2018 17:52

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.