Scandinavian Center.

Scandinavian Center. Foto: Google Street View

Politirapporten: Unge røg, drak og skabte utryghed i Scandinavian Center

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

18-årig anholdt efter uro i center

En 18-årig mand blev i går kl. 21.20 sigtet for at forstyrre den offentlige orden, efter at han havde været med til at skabe uro og utryghed i Scandinavian Center på Margrethepladsen i Aarhus. En vagt bemærkede, at den 18-årige og hans venner stod og røg og drak i centret, og han bad dem derfor forlade stedet. Det skabte en negativ attitude hos de unge mennesker, og den 18-årige begyndte at råbe af vagten og skubbe ham. En patrulje ankom til stedet og anholdt den 18-årige, der erkendte, at han havde skubbet vagten.

Mystisk mand stjal lampe fra kontor

En arbejdsplads på Skolevej i Egå havde i går kl. 13.21 besøg af en ubuden gæst, der stjal en lampe, mens medarbejderne var på stedet. "Gæsten" blev opdaget, da en medarbejder gik ind på sit kontor. Her forklarede den mystiske mand, at han var bestilt til at ordne en reol. Medarbejderen skyndte sig hen til chefen for at sikre sig, at den historie var rigtig. Det var den ikke - og da chefen og medarbejderen kom tilbage til kontoret, var både manden og en lampe væk. En anden lampe var klippet ned, men stod stadig i rummet.

Den ubudne gæst beskrives som:

  Mellemøstlig af udseende, brun hud

  Ca. 20-25 år

  Ca. 175-185 cm høj, muskuløs

  Sort hår og skægstubbe

  Havde stor,spids næse

  Iført sorte joggingbukser, sort jakke, sort polo og et par Nike-sko

  Talte dansk med accent

Har du oplysninger om, hvem manden kan være, kan de gives via tlf. 114.

21-årig standset med kokain, hash og kontanter i bilen

Der var i den grad noget at komme efter, da en patrulje fra Østjyllands Politi i går standsede en 21-årig bilist på Jens Baggesens Vej i Aarhus V. En narkometertest viste, at manden var påvirket af kokain og hash, så han blev med det samme anholdt og sigtet for narkokørsel. Da betjente og en politihund gennemgik bilen fandt de i fællesskab en del salgsposer med kokain og hash og en del kontanter. Fundene gjorde, at den 21-årige også blev sigtet for narkosalg.

Færdsel

Der skete et færdselsuheld i går kl. 8.20 i krydset Skanderborgvej/Ringvej Syd i Viby. En mindre bus ført af en 42-årig kvinde ramte ind i et lyssignal i krydset, hvorefter hele lysreguleringen gik ud. Ved uheldet ramte kvinden også ind i en bil ført af en 24-årig mand. Ingen kom umiddelbart til skade ved uheldet. Den 42-årige kvinde blev sigtet for manglende agtpågivenhed.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 14.00 på Skanderborgvej i Viby. En 38-årig mandlig bilist foretog en u-vending og blev ramt bagfra af en bil ført af en 17-årig dreng. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 17-årige fører blev sigtet for ikke at have holdt nok afstand og for at køre i en bil med for nedslidte dæk.

En 31-årig mandlig bilist blev i går kl. 21.50 anholdt og sigtet for narkokørsel og for at køre uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Silkeborgvej i Åbyhøj.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i private hjem i Aarhus Kommune:

  På Tirstrupvej i Risskov begået mellem mandag d. 12/11 kl. 15.30 og tirsdag d. 13/11 kl. 8.30

  På Bøgehaven i Lystrup begået tirsdag d. 13/11 mellem kl. 6.00 og kl. 6.30

  På Digtergangen i Åbyhøj begået tirsdag d. 13/11 mellem kl. 8.45 og kl. 12.00

jr

Publiceret 14 November 2018 22:01

SENESTE TV