Foto: Region Midtjylland

Tre færdselsuheld i Aarhus med påkørsel af personer

To cyklister og en fodgænger blev i går påkørt af biler

Tre personer blev i går kørt til behandling på skadestuen efter færdselsuheld i Aarhus, hvor de blev ramt af bilister, der henholdsvis foretog en uvending, bakkede og svingede.

Det første uheld skete fredag klokken 8.51, hvor en 22-årig kvinde kom cyklende ned ad Vestre Ringgade i Aarhus C og blev ramt af en bil, der svingede til højre. Bilisten var en 23-årig kvinde.

Det andet skete klokken 16.31 på Møllevangs Allé i Aarhus V. Her kom en bilist kørende i nordlig retning og foretog en uvending i et kryds. Her skete der et sammenstød med en 61-årig mand, der kom kørende på cykelstien i østlig retning på en elcykel. Bilisten, der lavede en uvending, var en 32-årig kvinde.

Østjyllands Politi oplyser i døgnmrapporten, at cyklisten ikke havde hjelm på.

Fredagens tredje færdselsuheld med personskade var det umiddelbart mest alvorlige, hvor en 28-årig fodgænger kom slemt til skade, som man kan læse i artiklen herunder:

jr

Publiceret 10 November 2018 12:48

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.