Modelfoto

Mand fik tæsk af mænd, der kastede flaske ud af bil

Påtale af flaskekast blev taget ilde op

Af
Jeppe Rafn

En 44-årig mand blev i går overfaldet, efter han bad to mænd om at samle en plastikflaske op, de havde smidt ud af en bil.

Episoden skete fredag klokken 12.47 på Åbyhøjgård i Åbyhøj, hvor den 44-årige mand kom gående og så, at der blev smidt en halv liter plastflaske ud af bilen.

"Han går hen til de to mænd i bilen, og der er en ordveksling, hvor han beder dem om at samle flasken op. Herefter stiger de ud og overfalder ham," oplyser Østjyllands Politis vagtchef Peter Tholstrup.

Politiet har ikke nærmere detaljer om overfaldet, end at offeret kom til skade og fik en flænge på næseryggen og blødte fra ansigtet.

De to voldsmænd var mellemøstlige af udseende. Føreren havde fuldskæg, og passageren havde en sort kasket på. De kørte i en ældre mørkeblå Seat Leon hatchback. Offeret nåede ikke at se bilens nummerplade.

Publiceret 10 November 2018 11:37

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.