Mange unge kvinder og mænd har købt kokain af 20-årig mand, der nu er blevet anholdt og fængslet.

Mange unge kvinder og mænd har købt kokain af 20-årig mand, der nu er blevet anholdt og fængslet. Modelfoto

Kokainsælger anholdt: Køberne er helt almindelige unge

Narkosag bekræfter politiet i, at flere tager kokain

Politiet har anholdt en 20-årig mand fra Aarhus, som ved et grundlovsmøde i retten i dag er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Han er sigtet for at sælge kokain til 'rigtig mange østjyder', som politiet har registreret i den 20-åriges telefon.

"Størstedelen af de købere, vi har fundet frem til, er ikke kendt af politiet. Det er unge mennesker, som studerer eller har et helt normalt arbejde. Det bekræfter os i, at kokain desværre er blevet mere udbredt, og det, synes vi, er bekymrende. Derfor er vi meget tilfredse med, at vi nu har stoppet en særdeles aktiv narkosælger og fundet frem til en række købere," siger politiinspektør René Raffo i en pressemeddelelse fra Østjyllands Politi.

Politiet har allerede været på besøg hos nogle af narkosælgerens kunder, som alle vil blive kontaktet og kan forvente at få en bøde på mellem 3.000 og 8.000 kroner. Dem der har købt flere gange får en endnu større bøde.

Kokainsalget er typisk foregået ved, at køberne har sendt en sms til den 20-årige mand, hvorefter de har aftalt at mødes forskellige steder i Aarhus.

Politiet har efterforsket sagen i flere uger, inden specialpatruljen i går slog til og anholdte ham. Han er somalisk statsborger, oplyser politiet, og risikerer ud over en fængselsstraf at blive udvist af Danmark. Politiet udelukker ikke, at efterforskningen af sagen kan føre til sigtelser af flere personer.

Den 20-årige nægtede sig skyldig ved dagens grundlovsmøde og udbad sig tid i forhold til at anke den fire uger lange varetægtsfængsling.

jr

Publiceret 10 November 2018 14:30

SENESTE TV