Færdselsuheldet skete fredag aften på Herredsvej ved Torpevænget i Aarhus V.

Færdselsuheldet skete fredag aften på Herredsvej ved Torpevænget i Aarhus V. Foto: Google Maps

Fodgænger fik punkteret lunge, brækkede ribben og flænger i hovedet

28-årig kom til skade ved færdselsuheld på Herredsvej i Aarhus V

Af
Jeppe Rafn

En 28-årig mand fik en voldsom medfart, da han sent fredag aften krydsede Herredsvej på gåben.

Episoden skete klokken 22.13 ved Torpevænget i Aarhus V, hvor fodgængeren blev påkørt af en bilist, der bakkede på Herredsvej.

Ved påkørslen blev den 28-årige mand slynget op i luften.

"Vi frygtede, det var gået meget galt, men han slipper med en punkteret lunge, tre brækkede ribben og flænger i panden og baghovedet," fortæller Østjyllands Politis vagtchef Peter Tholstrup.

Den 28-årige mand blev efter færdselsuheldet kørt til behandling på skadestuen.

Bilisten, der bakkede ind i fodgængeren, var en 24-årig mand.

Publiceret 10 November 2018 10:00

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.