Modelfoto

Politirapporten: Indbrud i seks biler på parkeringsplads i Aarhus N

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Serieindbrud i biler på samme parkeringsplads

Omkring seks biler blev udsat for indbrud i går aftes på en p-plads på Graham Bells Vej i Aarhus N. Alle biler havde fået knust en rude. Det er endnu uvist, hvor meget der er blevet stjålet.

En opfordring herfra til ikke lade ting af værdi ligge fremme i bilen, mens du er væk. Har du oplysninger om indbruddene, eller ser du mistænkelige personer på p-pladserne i nærheden, må du gerne kontakte politiet.

Falske indsamlere vil have penge til handicappede

For tiden får Østjyllands Politi en del anmeldelser om personer, der samler ind til blinde, døve eller andre mennesker med handicap. I går kl. 12.00 anmeldte en kvinde, at hun var blevet kontaktet af en yngre kvinde ved Dagli'Brugsen i Sabro. Kvinden lod som om, hun var stum og medbragte et stykke papir, hvor der stod, hun samlede ind til blinde, døve og handicappede børn. Hun bad kvinden skrive sit navn og sin adresse og donere et beløb. Den "stumme" kvinde fik dog ingen penge af anmelderen.

Østjyllands Politi opfordrer til ikke at give penge til lignende "indsamlinger". Ring i stedet til politiet via tlf. 114 og opgiv gerne signalement og evt. registreringsnummer på en bil.

Ældre kvinde fik stjålet kreditkort af tricktyv

En 82-årig kvinde blev i går middag snydt af en tricktyv og mistede sin pung, da hun var i Brugsen på Grenåvej i Skødstrup. En kvinde henvendte sig til hende og spurgte på meget sparsomt dansk om vej til en bus, der gik mod hospitalet. Efter at have fået direktioner af den ældre dame, smuttede kvinden fra stedet. Lidt tid efter opdagede den 82-årige kvinde, at hendes Visa-kort var væk. Kortet havde ligget i hendes pung, der lå øverst i den trolley, hun gik med ved Brugsen. Den ukendte kvinde havde nået at hæve flere tusinde kroner på kortet, inden det blev spærret.

Den fremmede kvinde beskrives som:

  Østeuropæisk af udseende, hvid hud

  Ca. 30-35 år

  Brunt, mellemlangt hår

  Iført mørkt, ternet 3/4 lang jakke, rød/brunt halstørklæde

  Medbragte mørk skuldertaske

Ser man kvinden, eller oplever man en fremmed spørge om vej på samme vis, opfordrer Østjyllands Politi til, at man er ekstra opmærksom. Lad aldrig din pung ligge frit fremme og dæk din pinkode til, når du bruger dit kreditkort.

Færdsel

Der skete et færdselsuheld i går kl. 8.25 på Østjyske Motorvej ved Hinnerup. To biler stødte sammen, men ingen af personerne kom umiddelbart alvorligt til skade.

En 45-årig mandlig bilist blev i går kl. 8.28 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Vesterbro Torv i Aarhus C. Da betjentene også fandt noget skunk i bilen, blev han også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Der skete et færdselsuheld i går kl. 18.34 i krydset Grenåvej/Brovej i Egå. En 50-årig mandlig bilist svingede til venstre og ramte ind i en 48-årige kvindelig fodgænger, der væltede ned på asfalten. Hun slog baghovedet og blev kørt til skadestuen. Hun slap dog umiddelbart uden alvorlige skader.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt seks indbrud i private hjem i Aarhus Kommune:

  På Haslevangsvej i Hasle begået mellem onsdag d. 24/10 kl. 00.00 og lørdag d. 3/11 kl. 11.00

  På Rydevænget i Aarhus V begået onsdag d. 7/11 kl. 18.35

  På Ryhaven i Hasle begået onsdag d. 7/11 mellem kl. 19.00 og kl. 19.30

  På Trankær Mosevej i Tranbjerg begået onsdag d. 7/11 mellem kl. 19.00 og kl. 19.10

  På Engskovtoftem i Skødstrup begået mellem mandag d. 5/11 kl. 8.00 og onsdag d. 7/11 kl. 21.50

  På Frederik Barfoeds Vej i Aarhus V begået onsdag d. 7/11 mellem kl. 18.00 og kl. 18.30

jr

Publiceret 08 November 2018 15:30

SENESTE TV