Foto: Øxenholt Foto

Beboere måtte flygte ud på taget: 18-årig sigtes for at sætte ild til lejlighed

En 18-årig mand er sigtet for bevidst at have sat ild til en lejlighed natten til tirsdag i Ørsted

Af
Jonas Wrede Hansen

Østjyllands Politi fremstiller onsdag klokken 13.30 en 18-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han er sigtet for bevidst at have sat ild til en lejlighed på Rougsøvej i Ørsted natten til tirsdag, hvor beboerne på to etager måtte flygte ud af den brændende bygning. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Den 18-årige blev anholdt tirsdag aften klokken 20.

"Anklagemyndigheden anmoder formentligt om lukkede døre," står der i døgnrapporten, så Østjyllands Politi ønsker dermed heller ikke at oplyse yderligere om sagen.

Måtte flygte ud på taget

Politiet fik anmeldelsen om branden på Rougsøvej i Ørsted klokken 02.29 natten til tirsdag. Det oplyste Jakob Christiansen, kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, tirsdag til Lokalavisen.

"Da politiet kommer frem, er fire beboere kommet ud på vejen, og ingen af dem er umiddelbart kommet alvorligt til skade," forklarede Jakob Christiansen i går.

De fire personer var dog kommet ud på vejen ved at flygte ud af deres lejligheder fra den brændende bygning over på et tilstødende tag.

"Der var tale om et fladt tag, som ikke var placeret særlig højt oppe," fortsatte kommunikationsrådgiveren fra Østjyllands Politi.

Publiceret 07 November 2018 10:30

SENESTE TV