Foto: Rigspolitiet

Grøn Suzuki Wagon efterlyses: Påkørte cyklist, der røg ind over kølerhjelmen

Bilist stak af efter at have påkørt cyklist

Af
Jeppe Rafn

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med den bilist, der mandag eftermiddag var impliceret i et færdselsuheld med en cyklist på Vestre Kongevej i Viby.

Cyklisten var en 37-årig mand, der til politiet har forklaret, at han blev påkørt af bilen og væltede ind over kølerhjelmen. Han kom ikke noget til ved uheldet, men bilisten standsede ikke op og gav sig til kende, som man skal, når man er indblandet i et færdselsuheld.

Ifølge cyklisten var bilen en grøn Suzuki Wagon, som kørte videre ad Skanderborgvej i retning mod midtbtyen. Han har ikke registreret nummerpladen, men har til politiet forklaret, at den grønne bil muligvis har skrammer på højre forskærm efter sammenstødet.

Uheldet skete mandag cirka klokken 16.20 og blev anmeldt af cyklisten umiddelbart efter, det skete. Østjyllands Politi oplyser til Lokalavisen, at beskrivelsen af bilen blev rundkastet til patruljerne, uden at det gav gevinst. Politiet vil gerne i kontakt med bilisten eller andre, der har set uheldet eller har en idé om, hvem bilisten er.

Publiceret 06 November 2018 12:45

SENESTE TV