Arkivfoto: JN

Harmonikasammenstød: Uheld giver lang kø på Østjyske Motorvej

Kun en vognbane er farbar, og det har medført en lang kø i morgentrafikken fra Aarhus til Skanderborg

Opdateret klokke 08:05

Et uheld giver mandag morgen problemer i morgentrafikken på Østjyske Motorvej fra Aarhus til Skanderborg. Det oplyser Vejdirektoratet på sin hjemmeside.

Uheldet er sket mellem Skanderborg S og Ejer Bavnehøj og har medført en længere kø. Ifølge trafikradioen på DR P4 skal man forvente en forlænget rejsetid på 30 minutter.

"Der er helt stillestående trafik," lyder meldingen.

Til at starte med lød meldingen fra trafikradioen på, at fem biler var impliceret i uheldet. Men vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi forklarer til Lokalavisen Aarhus, at det blot er to biler, der er kørt sammen.

"Det kan godt være, at der er flere biler, som har været nødt til at bremse op i forbindelse med, at de to biler ramte hinanden. Men det er altså kun to biler, der er kørt sammen," fortæller han.

Ifølge vagtchefen skete ulykken som følge af en sammenfletning, hvor de to biler kørte sammen. Det så mere dramatisk ud, end det var, da en af bilerne væltede rundt og havnede på taget. Der er dog ikke sket alvorlig personskade, lyder det fra vagtchefen, som ikke har en tidshorisont for, hvornår oprydningsarbejdet er afsluttet.

jwh

Publiceret 05 November 2018 07:30

SENESTE TV