Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten: Narkobilister fik flere sigtelser

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En patrulje standsede torsdag aften klokken 19.42 en bil på Søndervangs Allé i Viby for at lave en kontrol af bil og fører.

Da det lugtede kraftigt af hash fra kabinen, blev den 21-årige fører anholdt og sigtet for narkokørsel. Da betjentene visiterede ham, fandt de i hans jakkelomme en sort strømpe, hvori der lå joints og hash.

Der lå også en joint i bilen, og han blev derfor også sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer.

Manden havde desuden ikke noget kørekort, men oplyste til betjentene, at han havde overvejet, om han skulle modtage undervisning på et tidspunkt, og at han havde købt bilen for at kunne øve sig lidt. Han blev sigtet for kørsel uden førerret og kom med på politistationen for at få taget en blodprøve.

Påvirkede bilister med kniv

Torsdag klokken 23.28 standsede en patrulje en bil på Vesterbrogade i Aarhus for at lave en kontrol af føreren.

Der lugtede kraftigt af hash i kabinen og den 22-årige fører af bilen oplyste, at han netop havde røget en joint, og han blev derfor sigtet for narkokørsel. Han blev desuden fundet i besiddelse af en kniv, og blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven.

Da han heller ikke havde sele på, fik han også en sigtelse for manglende brug af sele.

Færdsel

Torsdag kl. 07.16 skete der et færdselsuheld på Hasle Ringvej i krydset ved Herredsvej i Aarhus V. Trafikken trillede afsted i morgenmyldretiden, men det havde en 35-årig mandlig bilist ikke set, og han kom derfor med for høj fart og kørte for tæt på de forankørende, da der pludselig blev bremset op. Den 35-kørte ind i bilen foran og det førte til et harmonikasammenstød med i alt fire biler. Der skete kun materiel skade, men uheldet gav en del kø på strækningen. Den 35-årige bilist blev sigtet for ikke at udvise den fornødne agtpågivenhed.

Torsdag kl. 07.28 skete der et sammenstød mellem to cyklister ved Fredensvang Runddel i Viby. Uheldet skete, da ene cyklist, en 52-årig mand, ville overhale den anden cyklist, en 48-årig mand. De to cyklister ramte sammen i forbindelse med overhalingen og faldt begge af cyklerne. Der skete ingen personskade ved sammenstødet.

Torsdag kl. 15.25 skete der færdselsuheld i rundkørslen over motorvejen i Lystrup. En 62-årig mandlig bilist kørte bagved en 38-årig kvindelig bilist, som han ville overhale i rundkørslen. Men da den 62-årige mand ville trække ind i 1. vognbane igen, ramte han kvindens bil. Der skete kun materiel skade ved sammenstødet.

Torsdag kl. 22.38 skete der et færdselsuheld i krydset Jyllands Allé/Søndre Ringgade i Aarhus. En 17-årig kvindelig cyklist kørte over for rødt lys i krydset og kolliderede med en bil ført af en 50-årig mand. Der skete kun mindre materiel skade ved sammenstødet. Den 17-årige cyklist blev sigtet for at køre over for rødt lys.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Aarhus:

    På Dalgas Avenue i Aarhus begået mellem torsdag den 1/3 kl. 10.00 og torsdag den 18/9 kl. 12.00

    På Thomas Thaarups Vej i Åbyhøj begået mellem tirsdag den 9/10 kl. 15.00 og torsdag den 11/10 kl. 14.20

    På Jeppe Aakjærs Vej i Åbyhøj begået torsdag mellem kl. 07.30 og kl. 13.30

Publiceret 12 October 2018 13:10

SENESTE TV