Arkivfoto

Arkivfoto

Flugtbilist og fulderik indhentet: Forsøgte at stikke af fra politiet

Politiet formåede at fange to mænd, der prøvede at stikke

To unge mænd havde ikke held med at stikke af fra ordensmagten natten til fredag og fredag morgen.

Den ene, en 24-årig mand, blev af en patrulje bemærket klokken 00.50, da han kom kørende på Holmevej i Højbjerg.

Patruljen ville gerne lave en rutinekontrol af bilen og vendte derfor rundt for at standse den, men føreren satte hastigheden op og på trods af, at patruljen tændte for udrykningen fortsatte han til Saralyst Allé, hvor han stoppede bilen og fortsatte flugten til fods.

Der blev sendt endnu en politipatrulje til stedet, der kort efter mødte manden på Terp Skovvej, hvor han kom gående, lettere forpustet og i tøj, der bar præg af, at han var kravlet gennem noget krat.

Den 24-årige mand erkendte med det samme, at det var ham, der havde kørt den bil, politiet havde forsøgt at standse, og at han var flygtet, fordi han ikke havde noget gyldigt kørekort. Manden blev sigtet for ikke at have efterkommet politiets anvisninger og for kørsel uden førerret.

Fulderik overnattede i detentionen

I de tidlige morgentimer klokken 06.02 blev politiet kaldt til Bodegaen på Åboulevarden i Aarhus, da der var uro på stedet.

Ved politiets ankomst var der faldet ro på igen, men betjentene blev kontaktet af en mand, der udpegede en person, der havde virket truende og skabt utryghed. Da patruljen tog kontakt til den 24-årige mand, virkede han aggressiv og nægtede at forlade området, selvom politiet bad ham om det.

Han fik derfor at vide, at han var anholdt og sigtet for forstyrrelse af den offentlige orden.

Umiddelbart efter stak manden i løb og flygtede langs Åboulevarden mod Europaplads. Uheldigvis for ham var betjentene hurtigere, og han blev indhentet og lagt i håndjern og fik endnu en sigtelse for at flygte fra politiet. Han blev taget med på politistationen og fik lov at overnatte i detentionen.

dp

Publiceret 12 October 2018 00:00

SENESTE TV