Foto: Øxenholt Foto.

21-årig mand og hans kæreste stak af efter at være kørt ind i et autoværn nord for Ebeltoft.

21-årig og hans kæreste stak af fra uheld: "Jeg gik i panik"

Ung mand har meldt sig selv til politiet efter færdselsuheld

Af
Jeppe Rafn

En hundepatrulje ledte tirsdag efter en eller flere personer, som var kørt galt i T-krydset ved Røndevej og Skovvangsvej nord for Ebeltoft.

Politiet modtog anmeldelsen om uheldet klokken 16.54 fra en bilist, der fortalte, vedkommende var blevet overhalet med høj fart af en Mercedes, som derefter kørte direkte ind i et autoværn.

Vidnet så en eller flere personer flygte fra stedet, hvorfor politiet begyndte at søge efter dem i skovområdet tæt ved Stubbe Sø.

"Vi leder med hunde i skoven for både at sikre os, at de ikke er kommet til skade og for at forsøge at undersøge, om der er blevet kørt ulovligt," fortalte Østjyllands Politis vagtchef Michael Ørum til Lokalavisen tirsdag aften.

Meldte sig selv

Politiet fandt ikke nogen personer, men lidt senere ringede en 21-årig mand og fortalte, det var ham, der havde kørt bilen og var stukket af uden at give sig til kende.

"Han forklarede, at han var gået i panik, da han kørte galt," fortæller Østjyllands Politis kommunkationsrådgiver Jakob Christiansen.

Foto: Øxenholt Foto.

En hundepatrulje ledte efter personerne i bilen, der var kørt galt.

Den 21-årige mand, der kørte galt, kommer fra Randers. Hans kæreste var med i bilen, men de slap begge umiddelbart uskadt fra uheldet.

Føreren er umiddelbart kun blevet sigtet for at stikke af fra et færdselsuheld uden at give sig til kende, men politiet vil ikke afvise, der kan komme flere sigtelser mod ham.

Publiceret 03 October 2018 14:44

SENESTE TV