Modelfoto

Aktion i prostitutionsmiljøet i Aarhus: Tre kvinder fra Thailand udvist af Danmark

De arbejdede på en massageklinik i Aarhus C

Tre kvinder fra Thailand er ved et grundlovsforhør blevet udvist af Danmark og har fået forbud mod at rejse ind i landet igen. Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

De tre kvinder blev anholdt ved en aktion mod ulovligt arbejde i sidste uge, hvor Østjyllands Politis Sektion for Særlige Sager besøgte forskellige massageklinikker.

De tre kvinder arbejdede på en massageklinik i Aarhus C, og to af dem blev varetægtsfængslet, indtil deres udrejse er på plads. Den tredje, en 22-årig kvinde fra Thailand, blev løsladt efter grundlovsforhøret, fordi det ikke kan udelukkes, at hun har været offer for menneskehandel. Hendes sag er derfor overgået til Center Mod Menneskehandel, der skal sørge for, at hun rejser ud af Danmark. Derudover vil Østjyllands Politi på baggrund af afhøringen af hende vurdere, om der er grundlag for at rejse sigtelse mod eventuelle bagmænd.

Ved aktionen i sidste uge besøgte politiet tre massageklinikker i politikredsen. Der var også noget at komme efter på en massageklinik i Randers SV, hvor to kvinder fra Brasilien blev anholdt og ligeledes udvist ved det efterfølgende grundlovsforhør.

Politiet er ved at undersøge, om de fem kvinder har været ansat af nogen.

"I de fem konkrete sager undersøger vi, om der er noget ansættelsesforhold, som i bekræftende fald vil kunne straffes med klækkelige bøder, der kan løbe op i over 100.000 kroner," siger politikommissær Peter Bay, Østjyllands Politi.

jr

Publiceret 25 September 2018 09:54

SENESTE TV