Brøndby-fans på vej til fodboldkampen mellem AGF og Brøndby.

Brøndby-fans på vej til fodboldkampen mellem AGF og Brøndby. Øxenholt Foto

Brøndby-fans kastede sten på betjente

To betjente blev ramt af sten, der blev kastet af irriterede Brøndby-fans

På vej til søndagens fodboldkamp mellem AGF og Brøndby blev der kastet sten mod politiet, som fulgte en gruppe Brøndby-fans på vej til fodbold.

Det skete på Kongevejen tæt ved stadion, hvor fansene ifølge Østjyllands Politi blev irriterede på betjentene, der fulgte dem.

Øxenholt Foto

Her blev der kastet to sten mod en patrulje, og to betjente blev ramt dog uden at komme til skade. Det lykkedes ikke politiet at identificere stenkasterne blandt gruppen af Brøndby-fans.

Tre unge mænd mellem 17 og 25 år blev sigtet efter Fyrværkeriloven, fordi de gik rundt med romerlys og kanonslag. Derudover var der enkelte fans, der var verbalt aggressive, uden at det førte til større hændelser, oplyser politiet.

Øxenholt Foto

Østjyllands Politi understreger, at langt de fleste af de mange tusinde fodboldfans opførte sig festligt og fredeligt.

jr

Publiceret 24 September 2018 10:00

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.