Foto: Region Midtjylland

Drenge kørt på skadestuen: Knallerter stødte sammen med bil

Den ene knallert trak den anden, som ikke kunne køre

Af
Jeppe Rafn

Lørdag eftermiddag skete der et færdselsuheld lidt udenfor Aarhus med to knallerter og en bil.

Det skete klokken 16.12 i T-krydset ved Kærsvinget og Borumvej vest for Aarhus. Knallerterne kom kørende på Kærsvinget ved siden af hinanden og overså deres vigepligt i krydset ved Borumvej, hvor de begge stødte sammen med en personbil.

Den ene knallert havde været slukket, fordi den ikke kunne køre, og var derfor blevet skubbet/bugseret af den anden knallert.

Østjyllands Politis vagtchef Per Bennekov oplyser til Lokalavisen, at begge knallertkørere blev kørt til undersøgelse på skadestuen.

Føreren af knallerten, der kunne køre, var en 16-årig dreng. Føreren af den slukkede knallert var en dreng på 15 år.

Vagtchefen oplyser, at begge drenge vil blive sigtet for ikke at overholde deres vigepligt. Det er heller ikke lovligt at skubbe en knallert, så drengene slipper fomentlig ikke med én sigtelse, oplyser vagtchefen til Lokalavisen.

Publiceret 23 September 2018 10:53

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.