Forsvundet i tre måneder:

Nu er 14-årig pige fundet

14-årig pige fra Odder, som har været forsvundet i tre måneder, er nu fundet igen. Det oplyser politiet på Twitter

14-årige Therese, som for tre måneder siden blev meldt savnet af Midt- og Vestjyllands Politi, er nu hjemme hos sin familie igen. Det oplyser politiet på Twitter.

Politiet skriver, at den 14-årige pige er fundet i god behold.

"Hun havde søgt ophold hos personer i sin omgangskreds, men er nu hjemme igen. Tak til alle der har hjulpet," skriver det på Twitter.

Pigen forlod 1. juni en efterskole i Vestjylland, men over for Lokalavisen Aarhus har politiet tidligere forklaret, at man søgte bredt efter hende. Blandt andet i hele Østjylland, da hun stammer fra Odder.

"Vi har ledt flere steder. Det tyder på, at hun rejser rundt," fortalte fungerende politikommissær Brian Frederiksen fra Midt- og Vestjyllands Politi dengang til Lokalavisen Aarhus.

jwh

Publiceret 20 September 2018 12:37

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.