Arkivfoto.

Politiet leder: Forsvundne Rachel er muligvis set i Aarhus

Østjyllands Politi forsøger at finde frem til 36-årige Rachel, som familie og venner ikke har haft kontakt til i en uge

Af
Jonas Wrede Hansen

OPDATERET: Rachel er fundet i god behold. Læs mere her.

36-årige Rachel er fortsat forsvundet. Både politi, familie og venner leder efter den 36-årige kvinde fra Aarhus, som ikke har givet lyd fra sig i over en uge.

Tirsdag fortalte den forsvundnes svigerinde til Lokalavisen Aarhus, at der blev slået alarm onsdag i sidste uge, da det ikke var muligt at få kontakt til Rachels mobiltelefon. Det fik familien til at kontakte politiet for at efterlyse hende.

Østjyllands Politi bekræfter overfor Lokalavisen Aarhus, at man har modtaget en efterlysning på den 36-årige kvinde. Jeanette Løv Rasmussen, der er kommunikationsmedarbejder hos Østjyllands Politi, oplyser, at politiet tager sagen alvorligt.

"Samme dag, vi modtog anmeldelsen, var en patrulje ude at opsøge forskellige adresser. Vi har desværre ikke fundet hende endnu, men vi fortsætter med at lede. Hun er efterlyst hos Dansk Politi, hvilket betyder, at alle patruljer er opmærksomme på hende," fortæller hun til Lokalavisen Aarhus.

Politiet har siden modtaget flere henvendelser fra vidner, som mener at have set Rachel.

"Senest i går eftermiddags er der nogen, der mener at have set hende," lyder det fra Jeanette Løv Rasmussen.

Politiet arbejder videre med efterlysningen og vil gerne høre fra folk, som har oplysninger i sagen. Man kan kontakte politiet på telefon 114.

Publiceret 19 September 2018 12:37

SENESTE TV