Foto: Rigspolitiet

Mistænkelig knallerttur i nat: To maskerede mænd på knallert uden lys kørte overfor rødt - i den forkerte side af vejen...

To unge mænd anholdt efter 'mistænkelig' knallerttur

To mænd på 18 og 19 år blev i nat anholdt i Aarhus, efter hvad Østjyllands Politi betegner som en 'noget mistænkelig knallerttur'

En patrulje opdagede knallerten klokken 2.00 på Vejlby Ringvej. To maskerede mænd sad på knallerten, der ikke havde lys på og kørte i den forkerte side af vejen. I krydset ved Randersvej kørte knallerten over for rødt lys, hvilket fik patruljen til at sætte efter de to mænd, som forsøgte at stikke af. De blev dog fanget efter en kort jagt, oplyser politiet.

Ved knallerten lå en stor boltsaks, en bushammer og en lille tom taske, og da de som nævnt samtidig var maskerede, blev de mistænkt og sigtet for at ville begå indbrud et ukendt sted.

Knallertens tændingslås var fjernet, og nogen havde tydeligvis forsøgt at ridse stelnummeret væk, så de blev også sigtet for at have stjålet knallerten.

Begge havde hash på sig og blev sigtet for besiddelse af stoffer. Den 19-årige fører blev desuden testet positiv for cannabis og derfor også sigtet for narkokørsel. Dertil fik han tre sigtelser for at bryde Færdselsloven ved at køre i venstre side af vejen, køre to på en knallert og køre over for rødt.

Som om det ikke var nok, viste det sig, at den 18-årige mand flere gange er udeblevet fra Forsvarets Dag (session), så han vil blive fulgt dertil af politiet.

jr

Publiceret 19 September 2018 18:04

SENESTE TV