Arkivfoto.

Familie med desperat efterlysning:

Hvor er Rachel?

36-årige Rachel Reeckmann Petersen har været forsvundet siden onsdag i sidste uge. Familien er bekymrede og efterlyser hende på Facebook

Af
Jonas Wrede Hansen

OPDATERET: Rachel er fundet i god behold. Læs mere her.

Ikke siden onsdag i sidste uge har familie eller bekendte haft kontakt til 36-årige Rachel Reeckmann Petersen fra Aarhus. Det fortæller hendes svigerinde Gunnleyg Berg Reeckmann til Lokalavisen Aarhus.

"Sidst vi hørte fra hende var i onsdags, hvor vi prøvede at ringe til hende, men den gik direkte på telefonsvarer, og det har den gjort lige siden," fortæller hun til Lokalavisen Aarhus.

Det har fået Gunnleyg Berg Reeckmann til at lave et opslag på sin Facebook-profil, hvori hun efterlyser sin svigerinde. Opslaget er blevet delt over 4.700 gange.

Svigerinden oplyser, at familien har været i kontakt med politiet flere gange. Lokalavisen er i kontakt med Østjyllands Politi med henblik på at få bekræftet, at Rachel Reeckmann Petersen er blevet efterlyst.

Gunnleyg Berg Reeckmann håber, at hendes efterlysning på Facebook kan hjælpe.

Publiceret 18 September 2018 14:36

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.