Midt- og Vestsjællands Politi i Roskilde efterforsker nu en sag fra Jyllinge Parkvej, hvor en 51-årig mand fra Jyllinge blev udsat for vejvrede og efterfølgende et groft overfald. Arkivfoto

Sigtelse: Svensker står bag omfattende tyveri fra lastbiler

Svensk mand sigtet i sag om tyveri af elektroniske varer for mange millioner kroner fra lastbiler

Særlig Efterforskning Vest fremstiller tirsdag klokken 9.00 en 28-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes i en sag om omfattende, organiseret tyveri fra lastbiler i Danmark. Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

"Den 28-årige er svensk statsborger og blev i sidste uge anholdt af svensk politi på foranledning af Særlig Efterforskning Vest," skriver politiet i pressemeddelelsen.

Det skete tirsdag i sidste uge, hvor den svenske mand blev anholdt sammen med en anden person fra Sverige, som fortsat er mistænkt og sigtet i sagen.

Anholdelserne skete på vegne af Særlig Efterforskning Vest, der igennem længere tid har efterforsket en gruppe personer, der flere steder i Danmark har stjålet elektroniske varer for mange millioner kroner fra lastbiler.

I forvejen er fem andre personer fængslet i sagen. Heriblandt fire mænd fra Sverige, der blev anholdt af betjente fra Særlig Efterforskning Vest og Nordjyllands Politi under en natlig aktion i juni i Himmerland.

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret tirsdag og vil derfor ikke komme med yderligere oplysninger i sagen.

jwh

Publiceret 18 September 2018 08:49

SENESTE TV