Modelfoto

Politirapporten: Otte indbrud i private hjem i Aarhus

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Der er i det seneste døgn anmeldt otte indbrud i private hjem i Aarhus Kommune:

  På Chr. Wærums Gade i Aarhus C begået i går mellem kl. 9.10 og kl. 10.10

  På Chr. Wærums Gade i Aarhus C begået i går mellem kl. 10.00 og kl. 11.00

  På Ternevej i Risskov begået mellem fredag d. 14/9 kl. 13.00 og i går kl. 11.30

  På Illerupvej i Aarhus N begået mellem søndag d. 16/9 kl. 17.00 og i går kl. 12.00

  På Munkevænget i Egå begået mellem lørdag d. 15/9 kl. 11.08 og i går kl. 8.00

  På Skolevej i Egå begået i går mellem kl. 11.00 og kl. 15.30

  På Fredensgade i Aarhus C begået i går mellem kl. 18.55 og kl. 18.56

  På Trolddalsvej i Solbjerg begået i går kl. 19.50

Andre nyheder fra døgnrapporten:

Forlod Føtex med to kasser øl uden at betale

En 44-årig mand blev i går kl. 17.37 bedt om at blive på stedet, da en medarbejder netop havde set ham forlade Føtex i Guldsmedegade i Aarhus med favnen fuld af øl. En patrulje kørte til butikken, hvor den 44-årige sad og ventede i et baglokale. Her blev han anholdt og sigtet for butikstyveri af øl til en værdi af 220 kroner. Det erkendte han. Da den 44-årige er polsk statsborger uden bopæl i Danmark, fik han en straksbøde på 500 kroner, som skal betales med det samme.

Skur-brand i Viby

Et borger anmeldte i nat kl. 1.15, at der var opstået brand i et cykelskur på Dansgade i Viby. Borgeren bor selv med udsigt ned til skuret og skyndte sig ned for at slukke branden, så den ikke nåede at sprede sig yderligere. Brandvæsenet ankom også, og kl. 1.28 var branden slukket. Undersøgelserne på stedet viste, at branden var opstået i et hjørne omkring et el-skab. Årsagen til branden er endnu ukendt.

Færdsel

Der skete et færdselsuheld i går kl. 7.32 på Østjyske Motorvej i sydgående retning ved Viby. Her påkørte en 33-årig kvindelig bilist en anden bil bagfra, da der var kø. Hverken hun eller den 47-årige mand, som førte den anden bil, kom umiddelbart noget alvorligt til. Der skete mindre materielle skader, og uheldet skabte en del kø på stedet i forbindelse med oprydningsarbejdet. Her blev et enkelt spor midlertidigt spærret af.

Der skete et solouheld i går kl. 21.08 på Søftenvej i Aarhus N. Her mistede en 44-årig mandlig bilist herredømmet over sin bil og påkørte autoværnet. Uheldet skete under motorvejsbroen, da et dyr løb ud på vejen. Hverken den 44-årige mand eller den 13-årige dreng, som var passager i bilen, kom umiddelbart noget alvorligt til. Der skete betydelig skade på bilen, som måtte flyttes af Falck.

Der skete et solouheld i nat kl. 1.27 på Aarhus Syd Motorvejen ved Hasselager. Her mistede en 24-årig mand herredømmet over sin bil og påkørte autoværnet i midterrabatten. Bilen væltede som følge af uheldet, men den 24-årige slap umiddelbart uskadt fra det. Han blev tilset af en ambulance og kørt på skadestuen til tjek.

jr

Publiceret 18 September 2018 20:26

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.