Arkivfoto: Øxenholt Foto

Brandbil med udrykning stødte sammen med personbil

Chaufføren af brandbilen sigtet for ikke at overholde vigepligt

Af
Jeppe Rafn

Mandag formiddag klokken 10.53 skete der et færdselsuheld med en brandbil og en personbil i lyskrydset ved Grenåvej og Hørgårdsvej i Risskov.

Brandbilen var på vej til en brand i Egå/Skæring og kørte med udrykning på Grenåvej, mens personbilen kom fra Hørgårdsvej.

"Foran brandbilen kørte en politibil med udrykning, og da de kom til krydset, misforstod brandbilchaufføren situationen. Han troede, at politibilen holdt stille for at bane vej gennem krydset, men bliver opmærksom på, at politibilen flytter sig," forklarer Jeanette Løv Rasmussen, kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi.

Personbilen fik en større trykskade ved sammenstøddet, mens brandbilen fik en skade på kofangeren. Føreren af personbilen var en 77-årig kvinde, der umiddelbart ikke kom noget til.

"Hun mener, at hun kørte overfor grønt lys, og hun forklarer, at hun havde ventet med at køre gennem krydset, til politibilen var kørt igennem," siger Jeanette Løv Rasmussen, kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi.

Føreren af brandbilen er blevet sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Publiceret 18 September 2018 15:11

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.