Øxenholt Foto

Forklaring på færdselsuheld: Jeg var overtræt og blev forstyrret af passager

40-årig mand sigtet for narkokørsel efter færdselsuheld

Søndag formiddag omkring klokken 11.26 kørte en bil ind i autoværnet og endte i rabatten på Djurslandsmotorvejen ved Skødstrup.

Uheldet blev overværet af en bagvedkørende, der i et stykke tid havde kørt bagved bilen, der kørte usikkert, slingrede og havde ramt nogle trafikkegler.

Den bagvedkørende havde ringet til politiet, fordi hun mistænkte føreren for at være påvirket, og hun havde stadig vagtcentralen i røret, da uheldet skete.

Der var to personer i bilen, der kørte galt, men ingen af dem kom til skade. Bilisten var en mand på 40 år, der til politiet forklarede uheldet med, at han var overtræt og løbende havde fået sin kørsel forstyrret af passageren, som var en 29-årig kvinde.

Bilen, der kørte galt, blev transporteret til en rasteplads i nærheden.

Bilen, der kørte galt, blev transporteret til en rasteplads i nærheden. Øxenholt Foto

Ifølge Østjyllands Politi kunne politipatruljen ikke udelukke, at bilisten var påvirket af stoffer, så han blev sigtet for narkokørsel og fik taget en blodprøve, der skal afgøre sagen. Han nægtede at være påvirket af stoffer.

Uheldet skete i den vestgående retning på Djurslandsmotorvejen.

jr

Publiceret 17 September 2018 16:00

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.