Foto: Localeyes

Kvinde omkommet i brand i Mårslet

Blev reddet livløs ud af brand

Af
Jeppe Rafn

En 61-årig kvinde døde tirsdag aften efter en brand i et hus på Tandervej i Mårslet. Det oplyser Østjyllands Politi til Lokalavisen.

Politiet og Østjyllands Brandvæsen modtog alarmen tirsdag klokken 21.08.

"Det er en brand i en villa med delt lejemål. På vej derud får vi at vide, der er en person inde i huset i stueetagen. Da vi kommer derud, står der en kvinde i badekåbe udenfor. Hun bor på 1. sal og siger, hun ved, der er en person i stueetagen," fortæller Thomas Jørgensen, indsatsleder ved Østjyllands Brandvæsen.

Brandvæsnet sender røgdykkere ind ad to låste døre, der bliver slået ind.

"Det var lidt besværligt at komme ind, fordi der var ting i huset fra gulv til loft, men vi finder en kvinde og er forholdsvist hurtigt ude igen med hende. Hun er livløs og får førstehjælp og hjertemassage af ambulancefolkene," fortæller Thomas Jørgensen, indsatsleder ved Østjyllands Brandvæsen.

Desværre kunne ambulancefolkene ikke redde kvinden, som blev erklæret død på stedet, oplyser politiet.

"Hun blev fundet mellem køkkenet og gangen, hvor der ikke var brand, så hun var ikke voldsomt forbrændt. Det var på grund af røg, hun var livløs."

Lokalavisen har talt med en person, der kom kørende på Tandervej tre kvarter efter, branden var anmeldt. På det tidspunkt var der masser af politi og brandvæsen, og der stod mange folk ude på gaden, som var afspærret.

"Ilden ser ud til at være startet i stuen og have bredt sig til køkkenet. Det ser ud som om, hun prøvede at slukke branden, men det lykkedes ikke," fortæller indsatslederen.

"Vi får slukket branden, men stuen er mere eller mindre udbrændt. Ilden havde godt fat i stuen, da vi kom derud."

Østjyllands Politi oplyser, at man ikke har mistanke om, at der er foregået noget kriminelt i forbindelsen med branden, som teknikere skal undersøge for at finde brandårsagen.

Se flere billeder og videoer på localeyes.dk

Publiceret 12 September 2018 09:45

SENESTE TV