Øxenholt Foto

Politimand dræbt:

Nu efterlyser politiklagemyndigheden vidner

35-årig politibetjent blev fredag dræbt i tjenstlig kørsel. Den Uafhængige Politiklagemyndighed undersøger omstændighederne og efterlyser nu vidner til episoden

Den Uafhængige Politiklagemyndighed er i gang med at efterforske den ulykke, der fredag eftermiddag kostede en politibetjent fra Østjyllands Politi livet. I efterforskningen efterlyser politiklagemyndigheden vidner til episoden, oplyses det på dens hjemmeside.

"Politiklagemyndigheden iværksatte straks en efterforskning i medfør af retsplejelovens § 1020 a, stk. 1. Når efterforskningen er afsluttet, sender Politiklagemyndigheden en redegørelse om sagen til statsadvokaten," skriver Den Uafhængige Politiklagemyndighed på hjemmesiden.

Ulykken skete ved Randers fredag eftermiddag cirka klokken 14.32. En 35-årig mandlig betjent fra Østjyllands Politi døde som følge af de skader, han pådrog sig i ulykken. Rigspolitiets kommunikationschef Anders Frandsen sagde umiddelbart efter ulykken til Ritzau, at den dræbte politimand sad på bilens passagersæde. Kollegaen bag rattet kom ikke alvorligt til skade.

Har man oplysninger, der kan hjælpe Den Uafhængige Politiklagemyndighed i efterforskningen, bedes man kontakte myndigheden på telefon 4178 3500 eller pr. e-mail på mail@politiklagemyndigheden.dk.

jwh

Publiceret 10 September 2018 16:27

SENESTE TV