Flere skraldespande blev mandag sat i brand på Gl. Frederiksborgvej, oplyser politiet. Arkivfoto

Politirapporten: Familie måtte flygte ud af hus i flammer

Brand i hus, cykeltyv med hash og butikstyveri. Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport for Aarhus

Der udbrød søndag eftermiddag brand i et hus på Sigridsvej i Brabrand. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

klokken 13.38 fik politiet anmeldelsen. En familie kom heldigvis uskadt ud af huset, og ingen kom til skade ved branden. Ilden fik dog godt fat i huset, som endte med at få store brandskader, oplyser politiet.

Branden opstod formentligt ved en stikkontakt, som en maskine var koblet til.

Døgnets øvrige hændelser

30-årig mand med hash i lommen anholdt for cykeltyveri

En opmærksom vagt ledte i nat politiet til en formodet cykeltyv i Frichsparken i Åbyhøj. Vagten opdagede, at en mistænkelig person gik og stillede nogle parkerede cykler frem. Han ringede derfor til politiet, der sendte en hundepatrulje til stedet.

Betjentene søgte rundt i området og stødte efter kort tid på en 30-årig mand, der kørte rundt på Valhalvej på en mountainbike. Han havde svært ved at forklare, hvad han lavede på det tidspunkt i området, og hvor han havde cyklen fra. Vagten genkendte ham, som manden, der havde stillet cykler frem, og den 30-årige blev sigtet for cykeltyveri. Da han blev visiteret, fandt betjentene en klump hash, som han også blev sigtet for at besidde.

Mand med stjålet laks svinede betjente til

En 52-årig mand var særdeles aggressiv, da han i går kl. 17.18 blev tilbageholdt efter et tyveri i Føtex i Guldsmedgade i Aarhus C. En vagt havde set manden tage øl, chips og en pakke røget laks i butikken, hvorefter han gik ud uden at betale. Uden for butikken holdt vagten den meget hidsige mand tilbage, indtil politiet kom frem. Tilstedeværelsen af ordensmagten fik dog ikke den 52-årige til at slappe af. Under hele turen ind til politistationen svinede han gentagne gange betjentene til, hvilket fik dem til at sigte ham for at fornærme politiet. Derudover blev han sigtet for butikstyveri.

Indbrud

På Haslevangsvej i Hasle begået mellem lørdag d. 8/9 kl. 11.00 og søndag d. 9/9 kl. 15.00

jwh

Publiceret 10 September 2018 20:45

SENESTE TV