Foto: Rigspolitiet

Politirapporten: 21-årig mand gemte kokainposer i bildør

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Østjyllands Politis specialpatrulje var i går kl. 19.00 på besøg på en adresse på Silkeborgvej i Åbyhøj, hvor de havde mistanke om, at der blev solgt stoffer. På stedet traf de en del mænd, som alle blev visiteret. En 28-årig mand havde en mindre mængde hash på sig, som han blev sigtet for besidde.

En 21-årig mand, der ikke havde nogen stoffer på sig, satte sig efterfølgende ud i sin bil for at køre fra stedet. Specialpatruljen besluttede sig dog for at undersøge bilen nærmere, inden han kørte væk. I et hulrum i den ene dør fandt betjentene en del poser kokain, og i midterkonsollen lå en peberspray. Den 21-årige blev derfor anholdt og sigtet for at ville sælge kokain og for ulovlig våbenbesiddelse.

Tre drenge på tyvetogt i Magasin

Tre drenge på 15, 16 og 17 år forsøgte i går at få gratis, nyt tøj, da de omkring kl. 15.30 kom ind i Magasin. En vagt så drengene gå ind i et prøverum med nogle trøjer. Da de kom ud igen, var trøjerne væk, og det fik vagten til holde drengene tilbage ved udgangen. Her fik han dem til at blive, indtil politiet kom frem. Det viste sig, at de tre drenge hver havde en af butikkens trøjer på indenunder deres eget tøj. De indrømmede alle tyveriet over for betjentene, der sigtede dem og kontaktede deres forældre.

Tissetrængende tricktyv snød ældre kvinde

En 71-årig kvinde fik i går kl. 13.30 stjålet sin skuldertaske af en kvindelig tricktyv på banegården i Aarhus. Den 71-årige var på vej ud af et toilet på banegården, da en meget gestikulerende kvinde bad hende holde døren til toilettet. Kvinden skulle skynde sig på toilettet og havde ikke mønter, forklarede hun. Den tissetrængende fremmede var meget voldsom i sine bevægelser og måde at tale på, og det forvirrede den 71-årige en del. Få minutter efter episoden opdagede hun, at hendes skuldertaske var blevet stjålet. Der var intet spor efter den fremmede kvinde, og den 71-årige ringede derfor til politiet.

Kvinden beskrives som:

  Dansk af udseende, hvid i huden

  Kort rødblond hår med krøller

  Ca. 48-50 år

  Ca. 160-162 cm høj, kraftigt bygget

Har du oplysninger om kvinden, så ring til Østjyllands Politi via tlf. 114

Tyv stak af med taske

En mand sneg sig i går kl. 17 ind på et kontor på et galleri i Hans H. Seedorffs Stræde, hvor han stjal en skuldertaske. En medarbejder opdagede manden, der løb fra stedet mod Busgade og fortsatte ind ad Strøget.

Manden beskrives som:

  Mellemøstlig af udseende, brun i huden

  Ca. 30 år

  Ca. 175 cm høj

  Kort, sort hår og skægstubbe

  Iført sorte sweatbukser, grå sweatshirt med hætte og hvide kondisko

Ved du, hvem manden er, kan du kontakte Østjyllands Politi på tlf. 114.

Tre mænd overrasket af specialpatruljen

Tre mænd, der var i fuld gang med at rulle en joint i Aarhus C, blev i går kl. 21.07 overrasket af Østjyllands Politis specialpatrulje, der pludseligt stod bag dem. Patruljen lugtede hash tæt på de tre mænd, der stod på Frue Kirkeplads, og de sneg sig derfor ind på trioen. En 23-årig mand og en 22-årig mand blev begge sigtet, da betjentene fandt hash på dem. Den tredje havde ikke noget på sig og slap uden sigtelse.

Færdsel

En 24-årig mandlig bilist blev i går kl. 17.10 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Tranekærvej i Risskov.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i private hjem i Aarhus Kommune:

  På Fløjstrupvej i Beder begået mellem onsdag 5/9 kl. 22.00 og i går kl. 6.00

  Janesvej i Brabrand begået mellem onsdag 5/9 kl. 23.00 og i går kl. 4.00

  På Højager i Hjortshøj begået fredag 7/9 mellem kl. 4.30 og kl. 5.00

jr

Publiceret 07 September 2018 21:23

SENESTE TV