Modelfoto

Modelfoto

Politirapporten: Kvinde anholdt for spritkørsel ved hospital

Uddrag af Østjyllands Politis døgnrapport

En 57-årig kvindelig bilist blev torsdag klokken 14.51 tilbageholdt ved Aarhus Universitetshospital i Skejby af et vidne, der tilkaldte politiet. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Vidnet havde observeret, at den 57-årige kørte meget usikkert og slingrende. Der var mistanke til, at hun kunne være påvirket, oplyses det i døgnrapporten.

Politiet ankom til stedet, hvor den 57-årige kvinde medvirkede i en alkometertest, som betød, at kvinden blev anholdt og kørt til stationen for at få udtaget en blodprøve.

Døgnets øvrige hændelser

Cykeltyv taget med boltsaks under armen

En 22-årig mand blev i går 16.36 sigtet af politiet, da han forsøgte at stjæle en cykel ved Banegårdspladsen i Aarhus. Her havde et vidne set den 22-åriges forsøg med at klippe en cykellås op med en boltsaks.

Da en politipatrulje ankom til stedet, kunne de konstatere, at den 22-årige mand stadig var i besiddelse af boltsaksen, der lå i en pose. Han blev derfor sigtet for forsøg på cykeltyveri, hvilket han erkendte. Den 22-årige blev ikke anholdt til sagen, men vil senere høre mere fra politiet, idet han fortsat er sigtet.

54-årig sigtet for besiddelse af hash

Specialpatruljen i Østjyllands Politi fik i går et tip om, at der blev solgt hash fra en adresse i Aarhus N. En patrulje mødte derfor op for at tale med hjemmets beboer. Han, en 54-årig mand, blev sigtet for besiddelse af hash, da der blev fundet 7,23 gram. Han erkendte, at det var hans hash, og de 7,23 gram blev konfiskeret af politiet.

Færdsel

Ifølge et vidne kørte en 43-årig mandlig bilist i går kl. 08.50 meget usikkert på en strækning fra Solbjerg til Odder. Bilisten påkørte vejskilte og vejchikaner og endte med at køre i grøften ved Rådhusgade i Odder. Bilisten havde formentlig fået et ildebefindende, men for at udelukke mistanke om spirituskørsel blev han taget med på stationen for at få udtaget en blodprøve.

En 53-årig kvindelig fodgænger blev i går kl. 08.16 påkørt af en 42-årig mandlig cyklist, imens kvinden var ved at krydse et fodgængerfelt ved Europaplads i Aarhus C. Kvinden kom lettere til skade som følge af uheldet og blev derfor kørt med ambulance til kontrol på skadestuen.

En 22-årig mandlig bilist kørte i går kl. 01.20 ad Ormslevvej i Viby J, på trods af at han blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, da en politipatrulje bragte ham til standsning. En narkotest på stedet gav udslag, og manden blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel og taget med på stationen til udtagelse af en blodprøve.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Aarhus kommune

    På Elverdalsvej i Højbjerg i går kl. 04.36

    På Bavnebakken i Hasselager begået i går mellem kl. 11.00 og kl. 12.00

    På Skejby Vænge i Aarhus N begået i går mellem kl. 22.00 og kl. 22.45

jwh

Publiceret 17 August 2018 21:15

SENESTE TV