Foto: Rigspolitiet

Politirapporten: Harmonikasammentød på Randersvej forstyrrede morgentrafikken

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Der skete et harmonikasammenstød på Randersvej ved Skejbygårdsvej i Aarhus N i går kl. 08.07. En 42-årig kvinde kom før krydset til at køre op i den forankørende bil anført af en 48-årig kvinde. Førstnævnte overså, at bilen foran hende holdt stille. Den 48-årige kom derefter til at køre let op i bilen foran hende. Der skete materiel skade, men ingen personskade ved uheldet. Den 42-årige kvinde blev sigtet for overtrædelse af Færdselsloven.

Mand sigtet for besiddelse af doping

En 22-årig mand blev i går kl. 10.00 sigtet for overtrædelse af visse dopingmidler. Det skete i forbindelse med ransagning af hans bil på I. Christensens Gade i Brabrand. Manden blev sigtet for besiddelse af i alt 105 ulovlige tabletter/kapsler.

Mand sigtet for vold

En 23-årig mand blev i går kl. 10.37 anholdt og sigtet for vold mod 81-årig kvinde i Viby Centret. Han kunne dog ikke give nogen rationel grund til, hvorfor han havde følt sig generet af kvinden og skubbet til hende.

Kvinde forstyrrede den offentlige orden

En 35-årig kvinde, der var synligt påvirket af spiritus, blev i går på Klostertorv sigtet for at forstyrre den offentlige orden og for at optræde fornærmeligt, da hun råbte ”idioter” og andre ukvemsord efter politiet.

Anden spiritus- og narkokørsel

En 41-årig kvinde blev i går kl. 18.58 anholdt og sigtet for at køre bil i påvirket tilstand, da hun blev standset af en patrulje på Viborgvej i Hasle. En borger ringede til politiet, da han bemærkede, at kvinden kørte meget usikkert og slingrende, og da betjentene kom til stedet, observerede de det samme.

Indbrud

Der er i det seneste døgn anmeldt blot ét indbrud i private hjem i Aarhus Kommune:

På Elstedhøj i Lystrup begået onsdag d. 8/8 mellem kl. 7.00 og kl. 17.35

jr

Publiceret 09 August 2018 18:00

SENESTE TV