Foto: Rigspolitiet

Mand fra Solbjerg anholdt for røveri i Skødstrup

Røver genkendt på videoovervågning

En 33-årig mand er blevet varetægtsfængslet i surrogat på en psykiatrisk afdeling i fire uger. Det skete ved et grundlovsmøde tirsdag, hvor han stod sigtet for at have begået røveri mod Dagli’ Brugsen på Kløvervangen i Skødstrup. Østjyllands Politi oplyser, at den 33-årige mand har erkendt røveriet og ikke kærede varetægtsfængslingen.

Røveriet skete lørdag 4. august lige omkring middagstid, hvor en mand med en køkkenkniv havde truet personalet til at udlevere 5.300 kroner og nogle cigaretter.

Ud fra videoovervågningen kunne politiet identificere gerningsmanden, som blev efterlyst i politiets interne systemer. Det gav pote to dage senere, hvor en betjent, der havde fri, opdagede den efterlyste, som kørte i sin bil på motorvejen ved Ikea i Aarhus N. Betjenten satte efter, men tabte den efterlyste af syne, inden tilkaldte kolleger kom til. Patruljen satte i stedet kurs mod den 33-åriges bopæl i Solbjerg. Det var en god idé, for han var netop rullet ind, da patruljen kom frem. Her blev han anholdt og sigtet for røveriet mod Dagli' Brugsen i Skødstrup.

jr

Publiceret 07 August 2018 11:57

SENESTE TV