Arkivfoto: Michael Wulff

Flere borgere har det seneste døgn enten kørt spritstive eller skæve i bil. Arkivfoto: Michael Wulff

Beslaglagt bil: Spritstiv mand med kniv stoppet for tredje gang

En del bilister er det seneste døgn blevet standset af politiet

En 37-årig mand fik fredag 20. juli klokken 23.30 beslaglagt sin bil. Det skete, da han tredje gang indenfor kort tid er blevet standset uden førerret. Denne gang blev han standset, da han kørte mod Aarhus ad Randersvej og Paludan-Müllers Vej. Ved standsning af køretøjet sad den 37-årige mand i førersædet og var tydeligt påvirket af alkohol. En alkometertest viste langt over det tilladte, ligesom han ikke havde førerret.

Ved ransagning af køretøjet fandt patruljen desuden på førersædet en krum dolk.

Den 37-årige blev sigtet for spirituskørsel, kørsel uden førerret og overtrædelse af knivloven.

Derudover er det sket følgende det seneste døgn:

Fredag den 20. juli klokken cirka 15.45 standsede patruljen rutinemæssigt en personbil i Vesterbrogade i Aarhus. Bilen blev ført af en 31-årig mand, der blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer.

Den 31-årige var endvidere frakendt førerretten, og han benyttede ikke sele under kørslen. Ved ransagning af bilen blev der fundet nogle gram hash.

Den 31-årige mand blev sigtet for at have ført personbil i narkopåvirket tilstand, for at have kørt i frakendelsestiden, for ikke at have anvendt sele under kørslen og for at have besiddet euforiserende stoffer.

En personbil blev den 20. juli cirka klokken 20.45 rutinemæssigt stoppet i Finlandsgade i Aarhus. Bilen blev ført af en 21-årig mand, der var påvirket af euforiserende stoffer. Det viste sig endvidere, at manden ikke havde kørekort til personbil.

Ved visitation blev han fundet i besiddelse af euforiserende stoffer.

Den 21-årige mand blev sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, for at føre bil uden førerret og for lov om euforiserende stoffer.

cko

Publiceret 21 July 2018 10:24

SENESTE TV