OBS. Det er ikke den omtalte hund på billedet.

OBS. Det er ikke den omtalte hund på billedet. Foto: Tommy Verting

Hundeejer kunne ikke styre sin hund: Overfaldt kvinde

En 30-årig mand blev torsdag sigtet af politiet for ikke at have styr på sin hund

En 30-årig mand og hundeejer blev torsdag sigtet af politiet for ikke at have tilstrækkeligt styr på sin hund. Det oplyser politiet i døgnrapporten. Klokken 15.12 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en hund havde overfaldet en anden hund og en kvinde ved SuperBrugsen i Lystrup.

Anmelderen kunne se, at hunden havde revet sig løs fra sin snor og først var løbet hen imod nogle børn og derefter rettede sin interesse mod en anden hund og en kvinde, som blev bidt i anklen. Anmelderen forklarede, at han forsøgte at stoppe hunden ved at kaste sine indkøbsvarer efter den, men uden held. Han havde derfor hentet ejeren ud fra butikken, så der kunne komme styr på den.

En patrulje var på stedet og fik sigtet den 30-årige hundeejer i sagen.

jwh

Publiceret 20 July 2018 14:35

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.