Modelfoto

Mand zigzaggede mellem bilerne og spyttede kvinde i ansigtet

En mand dyttede af en scooter og motorcross, og det betød, at hans mor blev spyttet i hovedet

spyt En mand var onsdag 18. juli ude at køre med sin mor på Viborgvej i Aarhus V. Her dyttede han af en scooter og motorcross, som lå og zigzaggede ind mellem bilerne på vejen.

Da han kom til krydset ved Hasle Ringvej, havde manden på motocross (A) kørt op på siden af bilen, hvorefter han sparkede sidespejlet skævt og spyttede ind ad vinduet, så det ramte moren på passagersædet, oplyser Østjyllands Politi.

De to beskrives som:

A:

Mand

Afrikansk af udseende

Ca. 20-25 år

Ca. 180-190 cm.

Muskuløs af bygning

Brun i huden og sort, kort hår

Iført mørke shorts og mørk t-shirt

Kørende på hvid crosser med neongul beskyttelse ved hænderne

B:

Mand

Afrikansk af udseende

Ca. 15-20 år

Ca. 175-180 cm.

Spinkel af bygning

Brun i huden og sort, kort hår

Ingen skæg

Iført mørke shorts og mørk t-shirt

Kørende på koksgrå scooter

cko

Publiceret 19 July 2018 19:15

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.