Foto: Mostphotos

To teenage-piger taget for butikstyveri

En 13-årig og en 14-årig pige blev mandag taget for butikstyveri i H&M

Det lykkedes mandag eftermiddag for butiksdetektiv i H&M på Søndergade i Aarhus at tilbageholde en 13-årig pige for butikstyveri, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapproten. Ved 14.50-tiden så detektiven, hvordan pigen havde stået sammen med en veninde, der havde puttet tøj ned i sin taske og forladt butikken uden at betale for det. Veninden nåede at forsvinde fra stedet, dog uden tasken med varer, som detektiven nåede at vriste fra hende.

I dén blev der fundet diverse undertøj og tøj til en værdi af 616,85 kroner, som tilhørte butikken.

Den 13-årige forklarede, at hun ikke vidste, at veninden ikke havde i sinde at betale for tøjet. Det bekræftede veninden på 14 år, som det lykkedes politiet at komme i kontakt med senere. Hun vedkendte at stå bag tyveriet. Pigernes forældre og de sociale myndigheder blev underrettet.

jwh

Publiceret 17 July 2018 15:06

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.