En 22-årig mand blev søndag aften klokken 21 sigtet for at tænde brand i nogle reklamer og træpinde i skolegården på Birkerød skole. Modelfoto: Mostphotos

Politirapporten: Kolonihavehus i flammer stod ikke til at redde

Kolonihavehus i brand, butikstyveri og flere indbrud. Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Østjyllands Politi blev natten til tirsdag klokken 00.46 kaldt ud til en brand i et kolonihavehus i Haveforeningen Solvangen i Åbyhøj. Da patruljen kom frem, var brandvæsenet allerede i færd med at slukke ilden. Det var en genbo til huset, som havde opdaget branden og ringet 112.

Ingen var hjemme, og ingen kom noget til. Huset nåede desuden at brænde ud, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Døgnet iøvrigt

To mænd sigtet for butikstyveri

Rema 1000 på Aldersrovej i Aarhus N anmeldte mandag, at de kl. 17.53 var udsat for et butikstyveri af to gerningsmænd, der var kørt fra stedet i bil. De havde stjålet øl og vand til en værdi af 118 kroner og var stukket af uden at betale, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Men de viste sig ikke at være nået langt væk. Nogle timer senere blev politiet kaldt til Føtex på Frederiks Allé, hvor der var melding om tumult. En patrulje var på stedet, hvor det var lykkedes at tilbageholde den ene af parterne i et baglokale. Den anden var kørt afsted i en bil svarende til den, som blev beskrevet fra butikstyveriet nogle timer tidligere. Den blev set af en patrulje på vej til Føtex og standset. Her sad den anden formodede gerningsmand fra øltyveriet. Begge mænd på hhv. 29 og 31 år blev sigtet for tyveri og for at have forstyrret den offentlige orden. Den 29-årige blev desuden sigtet for hærværk, da der var blevet smadret en melon på vej ud af Rema, og den 31-årige for vold.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt syv indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds

    På Kileparken i Tilst begået mellem onsdag d. 11/7 kl. 17.00 og torsdag d. 12/7 kl. 19.00

    På Ringvej Syd i Højbjerg begået mellem mandag d. 2/7 kl. 20.30 og onsdag d. 4/7 kl. 12.00

    På Stenvej i Højbjerg begået mellem tirsdag d. 10/7 kl. 13.00 og i går kl. 12.00

    På Nordre Strandvej i Risskov begået mellem mandag d. 9/7 kl. 8.00 og i går kl. 19.30

jwh

Publiceret 17 July 2018 15:38

SENESTE TV