Foto: Rigspolitiet

Farlig voldsmand blottede kønsdele: Nu er han fængslet

Den 23-årige mand, som søndag blev anholdt af politiet på Banegårdspladsen i Aarhus, er blevet varetægtsfængslet i fire uger

En 23-årig mand blev søndag anholdt på Banegårdspladsen, hvor han havde været i slåskamp med en 34-årig mand. Den 23-årige forsøgte at stikke den 34-årige med en knust flaske, som ramte den 34-årige på albuen. Under episoden havde den 23-årige desuden hoppet op på en bil, og været blottet forneden, så både den 34-årige og øvrige tilstedeværende har kunnet se hans køndele.

Mandag blev den 23-årige mand fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus, hvor han stod sigtet for for vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter og for trusler på livet samt blufærdighedskrænkelse og hærværk.

Retsmødet endte med, at den 23-årige mand blev varetægtsfængslet i fire uger i surrogat på psykiatrisk afdeling. Han nægtede både vold og trusler og tog forbehold for at kære kendelsen om varetægtsfængsling. Det oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

Publiceret 17 July 2018 10:41

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.