Most photos

Politirapport: Stjålet bil overtændt af flammer i Højbjerg

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Østjyllands Politi blev natten til mandag klokken 1.40 kaldt ud til Mølleskovvej i Højbjerg, hvor der var ild i en bil. Det oplyser politiet i mandagens døgnrapport.

Da patruljen kom, var bilen allerede overtændt af flammer. Efter brandvæsnet havde slukket branden, lykkedes det at finde frem til ejeren. Bilen viste sig at være stjålet for en måned siden.

Døgnet iøvrigt

Færdsel

En 21-årig mand blev søndag klokken 7.00 sigtet for sprit- og narkokørsel, da han blev standset i bil på Strandvej i Aarhus C.

En 22-årig mand blev søndag klokken 8.54 sigtet for sprit- og narkokørsel, da han blev standset i bil på Spanien i Aarhus C.

Indbrud

Der er det seneste døgn blevet anmeldt 9 indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds

  På Elsdyrvænget i Højbjerg begået mellem fredag d. 13/7 kl. 13.00 og i går kl. 9.30

  På Myrholmsvej i Viby bgeået i går kl. 12.00 (tre boliger har haft indbrud i form af tricktyveri)

  På Klokkeblomstvej i Stavtrup ved Viby begået mellem lørdag d. 14/7 kl. 13.00 og i går kl. 12.50

  På Askehøjvej i Højbjerg begået mellem torsdag d. 12/7 kl. 17.00 og i går kl. 11.00

  På Hovedgaden i Brabrand begået fredag d. 13/7 kl. 17.00

  På Damgårdstoften i Mårslet begået mellem fredag d. 13/7 kl. 20.00 og i går kl. 17.15

  På Balagervej i Viby begået mellem fredag d. 13/7 kl. 16.20 og i går kl. 20.30

Publiceret 16 July 2018 16:30

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.