Foto: Østjyllands Politi

Politiet: Holger er muligvis set flere steder

Sidste uges efterlysning er den forsvundne Holger har givet et par henvendelser, oplyser Østjyllands Politi

Af
Jonas Wrede Hansen

I sidste uge valgte Østjyllands Politi at lave endnu en efterlysning af den 18-årige Holger fra Aarhus, som har været væk siden oktober sidste år. Det har givet et par henvendelser, fortæller Jeanette Løv Rasmussen, kommunikationsmedarbejder hos Østjyllands Politi, til Lokalavisen Aarhus.

"Han er muligvis blevet set flere steder i København. Der er i hvert fald kommet et par henvendelser fra borgere, som mener, at de måske har set ham," fortæller hun og slår fast, at det langt fra er sikkert, at det er Holger, som er blevet set.

Jeanette Løv Rasmussen fortæller desuden til Lokalavisen Aarhus, at politiet fortsat arbejder med den teori, at han kan være taget til Sverige.

"Han er efterlyst internationalt, så han er også stadigvæk efterlyst i Sverige," fortæller hun, og oplyser samtidig, at der efter sidste uges genudsendelse af efterlysningen ikke er kommet nogen henvendelse fra Sverige.

Har været væk i over 8 måneder

Det var 26. oktober sidste år, at den dengang 17-årige Holger forlod sin bopæl i Viby, og siden har hverken familie eller politi hørt noget til den unge aarhusianer. Holger medbragte hverken telefon eller andet elektronik, og han har ikke benyttet hævekort, så det har ikke været muligt at spore ham. Politiet formoder, at Holger frivilligt er gået hjemme fra og derfor har efterladt tingene for ikke at blive fundet.

Østjyllands Politi opfordrer borgere til at ringe 114, hvis de ser 18-årige Holger eller har oplysninger om, hvor han befinder sig.

SIGNALEMENT

Holger er dansk, 178 cm høj, har lyst kort hår og er almindeligt til muskuløst bygget. Han var sidst set iført lysebrune fløjlsbukser og lysebrun skotskternet jakke/frakke og medbragte en sovepose

Østjyllands Politi opfordrer borgere til at ringe 114, hvis de ser 18-årige Holger eller har oplysninger om, hvor han befinder sig.

Publiceret 16 July 2018 15:00

SENESTE TV