Arkivfoto.

Arkivfoto.

Farlig voldsmand blottede sine kønsdele

En 23-årig mand gik søndag amok på Banegårdpladsen i Aarhus

En 23-årig mand fremstilles i dag klokken 11.00 for Retten i Aarhus Han er sigtet for vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter og for trusler på livet. Begge dele blev begået søndag klokken 12.50 på Banegårdspladsen i Aarhus. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Den 23-årige blev anholdt i går på Banegårdspladsen, hvor der var melding om slåskamp mellem to mænd. Da patruljen kom frem, fandt de hurtigt frem til de to parter på hhv. 23 og 34 år, som begge var ophidsede.

Politiets tilstedeværelse fik dog umiddelbart ikke de to til at falde ned. Efter den 23-årige blev tildelt en lussing, stak han ud efter den 34-årige med en knust flaske, som han havde fisket op af en skraldespand. Flasken ramte den 34-årige på albuen, så han fik en flænge. Han truede desuden den 34-årige på livet i betjentenes påhør. Den 23-årige blev anholdt med brug af peberspray og sigtet for grov vold og trusler på livet.

Under episoden havde den 23-årige desuden hoppet op på en bil, og været blottet forneden, så både den 34-årige og øvrige tilstedeværende har kunnet se hans køndele. Han er derfor også sigtet for blufærdighedskrænkelse og for hærværk.

Resultatet af fremstillingen vil blive lagt på Østjyllands Politis Twitter-profil.

Den 34-årige blev sigtet for vold for sin medvirken til slagsmålet.

jwh

Publiceret 16 July 2018 12:36

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.