Modelfoto

Politirapporten: Kvinde tog stjålen BH på og gemte trusser på sig

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

To kvinder på 18 og 26 år blev i går kl. 17.47 sigtet for tyveri, da de forsøgte at stjæle tøj fra Salling i Aarhus. En vagt i butikken fattede mistanke til de to kvinder, da de opholdt sig lang tid i et prøverum. Da de gik derfra, kiggede vagten ind i rummet, hvor han kunne se flere afrevne alarmer. Han tilbageholdt derfor de to kvinder ved udgangen. De indrømmede straks, at de havde stjålet undertøj i butikken. Den ene havde taget en stjålet BH på og gemt flere trusser og BH'er på sig. Da politiet kom frem blev begge sigtet for tyveriet.

Svinede politiet til og blev anholdt

En 24-årig mand var særdeles usamarbejdsvillig, da politiet i nat kl. 2.21 ville snakke med ham på Lille Torv i Aarhus C. Betjentene ville tale med ham om en mindre episode, men da de bad om hans personoplysninger, nægtede han at give dem. I stedet begyndte han at svine patruljen til og råbe af dem. Det fik dem til at anholde ham og sigte ham for at forstyrre den offentlige orden og for at fornærme politiet.

Færdsel

Der skete et færdselsuheld i går kl. 15.46 i krydset Herredsvej/Hasle Ringvej i Aarhus V. En 28-årig kvinde kørte formentligt over for rødt og stødte sammen med en bil ført af en 49-årig mand. Begge blev kørt på skadestuen, men ingen kom umiddelbart alvorligt til skade. Ved sammenstødet væltede den ene bil om på taget, og der skete store skader på bilerne.

En 24-årig mandlig bilist blev i går kl. 16.54 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset på Solhvervsvej i Aarhus N.

Indbrud

Der er i det seneste døgn anmeldt fem indbrud i private hjem i Aarhus Kommune:

På Rosenvangs Allé i Viby begået mellem søndag 1/7 kl. 18.00 og mandag 2/7 kl. 9.00

På Sandmosevej i Højbjerg begået mellem mandag 9/7 kl. 20.00 og onsdag 11/7 kl. 10.00

På Orionsvej i Højbjerg begået onsdag 11/7 kl. 1.15

På Anker Jensens Vej i Åbyhøj begået mellem mandag 9/7 kl. 16.00 og onsdag 11/7 kl. 11.30

På Holtevej i Aarhus C begået onsdag 11/7 kl. 00.55

jr

Publiceret 12 July 2018 13:17

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.